Springend het jaar uit! Ga je mee op 28 december?

Rebound Zwolle, Ossenkamp 3 in Zwolle - donderdag 28 december 2017 13:30 tot 16:00

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Woon je in Zwolle met iemand die iets heeft waardoor hij/zij zorg nodig heeft of waar jij je regelmatig zorgen over maakt? Dan hebben we speciaal voor jou GRATIS de activiteit ‘Springend het jaar uit!’ bij Rebound Zwolle, Ossenkamp 3 in Zwolle.

Datum:   donderdag 28 december
Tijd:         13.30 uur - 16.00 uur.

Het eerste uur gaan we los op de trampolines en daarna sluiten we af met friet en drinken.
Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier aan.
Er zijn beperkte plaatsen dus wees er op tijd bij!

Na je aanmelding krijg je mail met de info & laatste instructies.

Hopelijk tot de 28ste!

Nieuws

De verborgen kracht van…

Save The Date 19 en 26 februari 2017. Hoe ga je als vrijwilligersorganisaties om met en het begeleiden van vrijwilligers met een psychische kwetsbaarheid?

Onderzoek mantelzorg in de laatste levensfase

Zorgt u voor een ongeneeslijk zieke naaste in de laatste levensfase, of heeft u dit gedaan? Dan horen wij graag van u wat u nodig heeft. Zorg voor een ernstig zieke naaste kan namelijk erg intensief zijn. Het is dan belangrijk dat mantelzorgers tijdige en passende ondersteuning kunnen krijgen als zij dit wensen.

Investeren in vrijwilligersbeleid levert veel op

Het opstellen van een goed vrijwilligersbeleid vergt aandacht en tijd. De opbrengsten worden niet altijd gelijk duidelijk. Dus waarom zou je er als bestuurslid of vrijwilligerscordinator aan beginnen? Hoogste tijd voor een goed gesprek met Ronald Hetem, medeauteur van de nieuwe editie van het basisboek vrijwilligersmanagement dat dit najaar verschijnt, over nut en noodzaak van vrijwilligersbeleid.

Reis- en annuleringsverzekering Mezzo

Mezzo heeft samen met Allianz Global Assistance een Reis- en Annuleringsverzekering samengesteld, speciaal voor mantelzorgers (leden van Mezzo). Met deze verzekering hebben zij nergens omkijken meer naar als ze de vakantie moeten annuleren omdat de persoon voor wie zij zorgen toch niet de zorg kan krijgen die ze van te voren hadden georganiseerd.

Gezond door vrijwilligerswerk

Met enige regelmaat duiken berichten op in de pers: mensen die een bijdrage aan de samenleving leveren, bijvoorbeeld omdat zij zich als vrijwilliger inzetten, zijn gemiddeld gezonder en blijven dat ook langer dan zij die geen vrijwilligerswerk doen. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken onderschrijven dit.