Vrijwilligerswaardering

Vrijwilligers maken de stad krachtiger en levendiger. Er bestaan diverse manieren om hun inzet te waarderen. Bijvoorbeeld middels het waarderingcertificaat de Hanzeduim, een interview dat via verschillende kanalen wordt verspreid of via een award of prijs. Op deze pagina zie je de mogelijkheden voor vrijwilligerswaardering op een rij.

In de krant

In samenwerking met Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! publiceert De Peperbus regelmatig een interview met een bijzondere Zwolse vrijwilliger, vrijwilligersproject of maatschappelijke organisatie. Uitgangspunt daarbij is dat het voorbeeld anderen inspireert. Wil jij een persoon, organisatie of initiatief onder de aandacht brengen? Mail een toelichting en je gegevens naar info@zwolledoet.nl o.v.v. Peperbus.

Meer vrijwilligerswaardering

Roos van Elisabeth
Overijsselse Vrijwilligersprijs
Meer dan Handen Awards
Met de verkiezing van de Gouden Venus van Milo wil het Dela goede doelen fonds mensen met een beperking in het zonnetje zetten. Met het thema Onbeperkt! vraagt het fonds aan mensen met een beperking om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Zie ook: www.nov.nl en site van de prijs: goudenvenusvanmilo.nl