terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDOET!

Locatie
De Drijber
Burgemeester Drijbersingel 11
Zwolle

Datum
woensdag 9 oktober 2019

Tijdstip
19.30 - 22.00 uur

Scholing & Opleiding

Laat jouw idee werken

Agenda Bestuursleden Individuele vrijwilligers Professionals van maatschappelijke organisaties

Verhalen zijn overal, je moet ze alleen even opschrijven. Waarom bestaat jouw club, stichting of vereniging? Wat is het verhaal erachter? Waar staan jullie nu en waar willen jullie heen? En wat zegt dit over jullie doelgroep, vrijwilligers en de manier waarop jullie georganiseerd zijn?

Wat is de kern van jouw verhaal?
Met weinig woorden veel zeggen is een grotere kunst dan met veel woorden weinig zeggen. Een goede boodschap is direct raak! Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar de kern van het verhaal voor jouw club, organisatie of vereniging. Samen zorgen we ervoor dat jullie kunnen verwoorden wat jouw organisatie doet, voor wie jullie bestaan en wat jullie willen bereiken.

Samen aan de slag voor jouw boodschap
Met activerende opdrachten ga je samen met anderen aan het werk. Zo is er voldoende tijd voor je eigen organisatie, maar kun je ook profiteren van het meedenken door collega organisaties.

Deze workshop wordt gegeven door Annemiek van Bussel en Willem-Jan Slaats van Laat jouw idee werken op woensdag 9 oktober van 19.30 tot 22.00 uur aan de Burgemeester Drijbersingel 11 te Zwolle.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina