terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDOET!

Locatie
De Drijber
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA, Zwolle

Tijden
DI 00:00 - 00:00 uur

Hoe verder ná de mantelzorg?

Agenda Mantelzorgers

Hoe verder ná de mantelzorg?

Als je lange tijd mantelzorger bent geweest verandert er veel als de persoon waarvoor je hebt gezorgd overlijdt. Hoe ga je daar mee om? Vaak stond de zorg voor de ander centraal en nam dit tijd, energie en ruimte in beslag die je nu ineens over hebt.

Om je op weg te helpen in deze periode, organiseren wij een informatieve bijeenkomst op 12 maart. Hier staan we stil bij wat rouw- en verliesverwerking is en geven we tips over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. We geven informatie over de mogelijkheden die er in Zwolle en omgeving zijn voor steun, hulp en advies. Ook heb je de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met lotgenoten.

Aanmelden
Mocht je het fijn vinden iemand mee te nemen als extra luisterend oor, dan is dit zeker mogelijk. Meld je aan via deze link, dan zorgen wij voor voldoende koffie en een warm ontvangst.

Omdat we graag een tijdstip willen kiezen waarop de meeste mensen kunnen komen, kun je een keuze maken tussen de ochtend en de avond. We laten je minimaal twee weken van te voren weten hoe laat de bijeenkomst plaatsvindt.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina