terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Hedon

Locatie
Hedon Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle

Datum
zondag 20 oktober 2019

Tijdstip
14.00 - 17.00 uur

Activiteiten & Begeleiding
Cultuur & Amusement
Samen & Ontmoeten

Dans Lokaal: een dansmiddag speciaal voor 60+!

Agenda Geen specifieke doelgroep

Eindelijk een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50, 60 en 70! Het Dans Lokaal is een nieuw Zwols dansinitiatief gericht op de jeugd van toen, met de ouderen van nu. Na een uitverkochte eerste editie in Hedon is het tijd voor een nieuwe editie op zondag 20 oktober.

Het wordt een gezellige middag met een vrijblijvende en ongedwongen sfeer. Een middag waarbij u net als vroeger kunt dansen, of aan de bar kunt genieten van een drankje. Niets moet, alles mag. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting zodat u kunt op de dansvloer een quickstep kunt dansen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie danst!

Bent u minder goed ter been? Geen probleem. Onze zaal is rolstoeltoegankelijk. Ook is er rekening gehouden met zitplek, zodat u tussen het dansen door even op adem kunt komen

Wat kunt u verder allemaal verwachten?
U wordt bij de ingang ontvangen door onze vriendelijke gastvrouwen. U ontvangt in ruil voor uw kaartje een kopje koffie en een drankje. Er is voldoende ruimte in onze bewaakte garderobe voor uw jas en uw tas. Daarnaast zijn er voldoende danspartners aanwezig, zodat u ook gerust alleen kunt komen. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een middag vol vermaak. Wij heten u graag welkom!

Kaartjes kosten €5. Aanmelden kan via: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/30223/dans-lokaal

Het Dans Lokaal is een initiatief van WIJZ Welzijn, Poppodium Hedon, Gina Maria, SamenZwolle en ZwolleDoet!

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina