terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus zijn er t/m 1 september alleen digitale activiteiten. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Wijkcentrum Holtenbroek
Bachlaan 20
Zwolle

Datum
woensdag 8 juli 2020

Tijdstip
10.00 - 12.00 uur

Zorg & Welzijn

Workshop Dementie en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)

Agenda Mantelzorgers

Dementie en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) zorgen voor veranderingen in gedrag, handelen en communicatie. Wat doe je als de manier van omgaan met elkaar -die vroeger vanzelfsprekend en prettig was- niet meer werkt?

Wat is een effectieve manier om echt contact te maken en houden met iemand met dementie of NAH? Hoe voorkom je dat de persoon zich onzeker voelt? Hoe maak je zoveel mogelijk gebruik van de vaardigheden die de persoon nog heeft?

Tijdens deze workshop gaan we concreet met deze vragen aan de slag. De deelnemers krijgen handvatten voor het omgaan met dementie en NAH. De workshop is interactief, naast het overdragen van kennis zal de workshop zich vooral richten op het zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

De workshop wordt gegeven door Annemarie Bolder. Annemarie Bolder is oprichter van Ergoworld en werkzaam als trainer en ergotherapeut. Ze is gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie en heeft daarnaast veel ervaring met het behandelen van cliënten met NAH.

We houden ons tijdens de workshop aan de richtlijnen van het RIVM. Uw en onze gezondheid staat voorop.
In het najaar organiseren we een Webinar over hetzelfde thema voor de deelnemers die een fysieke workshop door persoonlijke omstandigheden niet zien zitten.

De workshop is voor mantelzorgers.
Datum: woensdagmorgen 8 juli 2020
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur. (Inloop vanaf 9.45 uur)
Locatie: Wijkcentrum Holtenbroek - Bachplein 20, 8031 HL Zwolle

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina