terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus zijn er t/m 1 september alleen digitale activiteiten. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
Zwolle

Datum
dinsdag 4 augustus 2020

Tijdstip
14.30 - 16.30 uur

Zorg & Welzijn
Samen & Ontmoeten

Mantelzorg in coronatijd

Agenda Mantelzorgers

Afgelopen maanden heeft iedereen letterlijk meer afstand moeten houden van anderen. Ook bezoek en ondersteuning was vaak minder mogelijk.

In deze periode ben je als naaste/mantelzorger misschien anders gaan kijken naar het leven en zijn er vragen ontstaan zoals: wat als er iets met mij gebeurt, hoe wil ik van iemand afscheid nemen, welke mensen om mij heen zijn belangrijk voor me, welke alledaagse dingen zijn niet meer zo vanzelfsprekend. Of zelfs misschien wel hele grote vragen zoals: wat is de zin van het leven?

Vind je het fijn om met meer mantelzorgers/naasten uit te wisselen welke gedachten er zoal door je hoofd gegaan zijn? Graag gaan we onder begeleiding van een geestelijke verzorger hierover met je in gesprek. Een geestelijk verzorger is een zorgverlener die mensen begeleid bij zingeving en levensvragen. Daarbij kan het gaan om indringende gebeurtenissen zoals ziekte, dood, geboorte en huwelijk.

Geestelijk verzorgers zijn hiervoor speciaal opgeleid en zijn er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensfilosofie je ook hebt.

Als je hier aan mee wilt doen, meld je dan aan voor de bijeenkomst op 4 augustus van 14.30-16.30 uur.

Wij zorgen dat de koffie/thee klaar staat.

De bijeenkomst zal in het teken staan van het onderling uitwisselen wat de corona-maatregelen met jou gedaan hebben.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina