terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
dinsdag 23 maart 2021

Tijdstip
15.30 - 17.00 uur

Zorg & Welzijn
Samen & Ontmoeten

Brusjesgroep (tot en met 12 jaar)

Agenda Mantelzorgers

Hoe ga ik om met de boosheid van mijn broer? Waarom krijgt mijn zusje veel meer aandacht dan ik? Ik begrijp niet wat mijn broer of mijn zus heeft.

Het kan soms best lastig zijn wanneer je vaak rekening moet houden met wat jouw broer of zus wel en niet kan. Tijdens de Brusjesgroep wordt hier onder andere aandacht aan besteed. Je leert andere kinderen kennen, praat met elkaar over hoe het is om op te groeien met een bijzondere broer of zus en leert welke emoties hierbij komen kijken. De groep komt vijf keer bij elkaar. Voor ouders is er één bijeenkomst.

Thema’s die aan bod komen tijdens de bijeenkomsten zijn

 • Wat is het wat mijn broer/zus heeft
 • Welke gevoelens zijn er allemaal
 • Hoe geeft ik mijn grenzen aan

Data: dinsdag 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april van 15.30 tot 17.00 uur. De datum voor de ouderbijeenkomst wordt nog gepland.

Aanmelden en/of meer informatie
Wil je meer weten over de brusjesgroep? Neem dan contact op met rosa@zwolledoet.nl 06-42109474 of jeanine@zwolledoet.nl 06-28656933. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina