terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
via Zoom

Datum
donderdag 9 december 2021

Tijdstip
15.30 - 17.30 uur

Welzijn & Zorg
Samen & Ontmoeten
Religie & Levensovertuiging

Documentaire 'Ik zie jou’

Agenda Individuele vrijwilligers Mantelzorgers Professionals van maatschappelijke organisaties

‘Ik zie jou’ is een documentaire over mantelzorgers met een migratieachtergrond. Aan de hand van 4 portretten word je meegenomen in de mantelzorg-wereld. Hoe ervaren mensen het om mantelzorgtaken te verrichten? Waar lopen ze zoal tegenaan en is ‘zorgen voor een naaste’ in een andere cultuur anders de Nederlandse? Kijk samen met ons deze documentaire op donderdag 9 december.

In de documentaire delen vier mensen met mantelzorgtaken hun indrukwekkende, persoonlijke verhaal, begeleid door prachtige beelden. Doel? Het op gang brengen van een gesprek over het onderwerp ‘mantelzorg’.

In het gesprek voorafgaand aan de film komen mantelzorgers aan het woord die meegewerkt hebben aan de film. Diana Codfried is gespreksleidster deze middag en zal het gesprek leiden. Na de film is er ruimte voor vragen en interactie.

Kunt u op dit moment niet aanhaken, maar heeft u belangstelling om de film te zien, of te vertonen in uw netwerk mail dan naar info@zwolledoet.nl. Dan nemen we na 9 december contact met u op.

Aanmelden voor deze activiteit

              Andere agendapunten

              Bekijk alle agendapunten

              bekijk alle agendapunten
              Deel deze pagina