terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
dinsdag 2 november 2021

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

mantelzoRg bijeenkomst: Rouw en verlies tijdens mantelzorg

Agenda Mantelzorgers

In 2021 zijn we gestart met een reeks MANTELZORG bijeenkomsten. Door het jaar heen bieden we voor elke letter van het woord mantelzorg een workshop aan, waarbij jij als mantelzorger echt even aandacht voor jezelf kan hebben. Denk aan thema's als Zingeving, Rouw en Grenzen herkennen. De rode draad in al deze bijeenkomsten: Hoe gaat het met jou en wát heb jij nodig om de zorg voor je naaste vol te houden en zelf ook in balans te blijven? Je kunt een enkele bijeenkomst volgen, maar ook meerdere. Wij zullen de eerste bijeenkomst digitaal aanbieden, zodat je vanuit huis kunt deelnemen. Vervolgens gaan we per keer kijken of het live mogelijk is, afhankelijk van de RIVM maatregelen.

Bijeenkomst 8: Rouw en verlies

Wanneer een naaste ziek is hebben jullie allebei te maken met een stukje verlies. Of je wil of niet, jij als naaste/mantelzorger krijgt te maken met de gevolgen van de ziekte/ aandoening van je naaste waar je niet om gevraagd hebt. Bij elk stukje verlies komt rouwen kijken. Hoe ga je hier mee om en van welk stukje heb jij afscheid te nemen? Rouwen om dat wat er niet meer is kan helpen om weer naar de toekomst te kunnen kijken en te zien wat er nog wel is.

Tijdens deze bijeenkomst op 2 november zullen we aandacht besteden aan de levenscirkel van ziekte en beperking en kijken we samen wat voor jou een eerste stap kan zijn om hiermee aan de slag te gaan.

De bijeenkomst is online van 19.30 tot 20.30 uur.

Interesse meld je aan via onderstaand formulier.

Vragen? Neem dan contact op met: Jeanine de Vos 06-28656933

Aanmelden voor deze activiteit

           Andere agendapunten

           Bekijk alle agendapunten

           bekijk alle agendapunten
           Deel deze pagina