terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
maandag 19 april 2021

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Zorg & Welzijn

manTelzorg bijeenkomst: Toekomst denken

Agenda Mantelzorgers

In 2021 gaan we iets nieuws doen en een reeks MANTELZORG bijeenkomsten aanbieden! Door het jaar heen bieden we voor elke letter van het woord mantelzorg een workshop aan, waarbij jij als mantelzorger echt even aandacht voor jezelf kan hebben. Denk aan thema's als Zingeving, Rouw en Grenzen herkennen. De rode draad in al deze bijeenkomsten: Hoe gaat het met jou en wát heb jij nodig om de zorg voor je naaste vol te houden en zelf ook in balans te blijven? Je kunt een enkele bijeenkomst volgen, maar ook meerdere. Wij zullen de eerste bijeenkomst digitaal aanbieden, zodat je vanuit huis kunt deelnemen. Vervolgens gaan we per keer kijken of het live mogelijk is, afhankelijk van de RIVM maatregelen.

Bijeenkomst 4: Toekomst denken; wat moet ik regelen?

In de 4e bijeenkomst behandelen we de letter T van manTelzorg. Welke weg bewandel je als mantelzorger en zorgvrager als je een diagnose te horen krijgt? Waar moet je zijn en welke problemen kom je mogelijk tegen? Tijdens deze bijeenkomst vertelt Kristel Koridon, Mantelzorgmakelaar bij Steunpunt Mantelzorg Zwolle, meer over hulp thuis, de weg naar een verzorgings-of verpleeghuis, krijg je meer informatie over hoe je (persoonlijke) zaken nu goed kan regelen voor de toekomst en wordt je meegenomen in de verschillende soorten wetgeving waar je mee te maken kan krijgen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd via het online platform Zoom. Het is belangrijk dat je Zoom installeert om deel te kunnen. Kom je er niet uit? Laat het ons dan weten via de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met een link naar de online bijeenkomst.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina