terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Online
via Zoom .
8021DA Zwolle

Datum
woensdag 17 maart 2021

Tijdstip
10.00 - 11.00 uur

Zorg & Welzijn

Mantelzorgsalon - Thema: Hersenletsel en de gevolgen

Agenda Mantelzorgers

Speciaal voor mantelzorgers en hun zorgvragers organiseren Steunpunt Mantelzorg en WijZ Welzijn ‘Mantelzorgsalon Zwolle’.

Thema: Hersenletsel en de gevolgen

17 maart 2021 online om 10.00 uur tot 11.00 uur

In deze mantelzorgsalon op17 maart geeft Marja Steegenga van de Hersenstichting de online lezing 'Hersenletsel en de gevolgen'.

De hersenen regelen ons gedrag en onze persoonlijkheid. Als door een hersenaandoening schade ontstaat in de hersenen, kan dat grote impact hebben. Niet alleen op de getroffene, maar ook op zijn of haar omgeving. De lezing Hersenletsel en de gevolgen gaat over de oorzaken van hersenletsel, zoals beroerte en traumatisch hersenletsel (bijvoorbeeld na een ongeluk). Vervolgens worden de gevolgen en de impact op het dagelijkse leven toegelicht en krijg je tips hoe om te gaan met deze veranderingen.

Deze mantelzorgsalon wordt georganiseerd via het online platform Zoom. Het is belangrijk dat je Zoom installeert om deel te kunnen.

Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met een link naar de online bijeenkomst.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina