terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
dinsdag 2 februari 2021

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Informatie & Advies

Mijn positieve gezondheid

Agenda Mantelzorgers

Mantelzorg bijeenkomst: Mijn positieve gezondheid

In 2021 gaan we iets nieuws doen en een reeks MANTELZORG bijeenkomsten aanbieden! Door het jaar heen bieden we voor elke letter van het woord mantelzorg een workshop aan, waarbij jij als mantelzorger echt even aandacht voor jezelf kan hebben. Denk aan thema's als Zingeving, Rouw en Grenzen herkennen. De rode draad in al deze bijeenkomsten: Hoe gaat het met jou en wát heb jij nodig om de zorg voor je naaste vol te houden en zelf ook in balans te blijven? Je kunt een enkele bijeenkomst volgen, maar ook meerdere. Wij zullen de eerste bijeenkomst digitaal aanbieden, zodat je vanuit huis kunt deelnemen. Vervolgens gaan we per keer kijken of het live mogelijk is, afhankelijk van de RIVM maatregelen.

Bijeenkomst 1: Mijn positieve gezondheid

Hoe gaat het? Die vraag krijg je vaak als je bij een arts of hulpverlener komt. Misschien denk je dan – net als veel anderen – dat er gevraagd wordt naar hoe het gaat met je ziekte of klacht. Maar dat vertelt nog niet alles over je gezondheid en je welbevinden. En ook niet over wat jij nodig hebt om je beter te voelen. Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf goed weet wat belangrijk is, en dat je daarover praat. Met een vriend(in), de buurvrouw of je huisarts.

De eerste bijeenkomst Mijn positieve gezondheid zal digitaal plaatsvinden op 2 februari van 19.30 tot 20.30. Positieve gezondheid is meer dan alleen je lichamelijke gezondheid. Het is betekenisvol leven en je gezond en energiek voelen, op een manier die bij jou past. Tijdens deze bijeenkomst gaan we hier verder op in en geven we je een klein kijkje in het spinnenweb van positieve gezondheid. Daarnaast geven we praktische tips hoe jij hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor deze gratis bijeenkomst via het aanmeldformulier hieronder.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina