terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Autismecafé Zwolle

Locatie
online (Zoom)

8021 DA

Datum
woensdag 10 maart 2021

Tijdstip
20.00 - 21.00 uur

Zorg & Welzijn
Samen & Ontmoeten
Coronaproof

Online Autismecafé: Prikkels

Agenda Mantelzorgers

Tikkende klokken, etiketten in kleding, etensgeuren, schittering zonlicht …Prikkels! Heeft jouw kind ook zo’n moeite ze te verwerken?

Geluiden, structuren, aanrakingen, geuren, bewegingen,… Ze komen bij iemand met autisme keihard … of juist onvoldoende binnen. Het zit bij het dagelijks leven in de weg. Heb jij ervaringen om te delen of vragen over dit onderwerp? Sluit je dan aan bij het online Autismecafé Zwolle! Je bent van harte welkom!

Hanneke gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen Stefan van Santen (28) en zijn moeder Karen. Hoe gaan zij om met de zintuiglijke overgevoeligheid van Stefan? Via de chat heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Mocht je hulp nodig hebben met het gebruik van ZOOM, geef dat in je aanmelding even aan.

Voor wie? Ouders met een kind met ASS (leeftijd maakt niet uit), en andere geïnteresseerden.

Wanneer? Woensdag 10 maart 20-21 uur

Opgeven? Stuur een mailtje naar autismecafezwolle@gmail.com

Zie voor meer informatie: Autismecafé Zwolle (facebook.com)

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina