Beursvloer Zwolle op woensdag 29 mei 2024. Voor bedrijven en maatschappelijke organisaties: lees meer
Beursvloer Zwolle op woensdag 29 mei 2024. Voor bedrijven en maatschappelijke organisaties: lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
maandag 15 maart 2021

Tijdstip
19.00 - 21.00 uur

Samen & Ontmoeten

Agenda

Training jonge mantelzorgers 17+

Zorg jij voor iemand naast je studie?

Ben jij naast je studie druk met het zorgen voor een van de ouders, een broertje of een zusje? Houd je dagelijks rekening met hoe het thuis gaat en merk je daardoor dat er minder tijd over blijft voor jezelf? Dan is deze training speciaal voor jongeren van 17 jaar en ouder iets voor jou!

Wie ben jij en waar sta je voor?
Zorgen voor iemand met een depressie, verslaving, psychische of lichamelijke klachten heeft invloed op je ontwikkeling. Hoe heeft de manier waarop je bent opgegroeid je gevormd tot wie je bent? Als jongere wil je graag met vrienden eropuit gaan, sporten en leuke dingen doen. Vind je het lastig om balans te vinden tussen thuis helpen en je studie, bijbaan en hobby's. Tijdens deze digitale training gaan we met jou en andere jongeren in gesprek om te kijken hoe je het zorgen voor een ander niet ten koste laat gaan van dingen die jij ook leuk vindt om te doen.

Meld je aan!
Meer weten? Neem contact op met Rosa Kreiter van Steunpunt Mantelzorg via 06-42109474 of r.kreiter@zwolledoet.nl. De training is ontwikkeld door Stichting Focus en Steunpunt Mantelzorg en wordt online gegeven door een ervaren trainer en een ervaringsdeskundige. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 19:00 - 21:00 en start op 15 maart 2021!

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina