Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
via Zoom
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
woensdag 3 maart 2021

Tijdstip
19.15 - 20.30 uur

Welzijn & Zorg
Informatie & Advies

Agenda

Webinar 'Omgaan met Dementie & niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Dementie en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) zorgen voor veranderingen in gedrag, handelen en communicatie. Wat doe je als de manier van omgaan met elkaar -die vroeger vanzelfsprekend en prettig was- niet meer werkt?

Wat is een effectieve manier om echt contact te maken en houden met iemand met dementie of NAH? Hoe voorkom je dat de persoon zich onzeker voelt? Hoe maak je zoveel mogelijk gebruik van de vaardigheden die de persoon nog heeft?

Tijdens deze Webinar gaan we concreet met deze vragen aan de slag. De deelnemers krijgen handvatten voor het omgaan met dementie en NAH.

De Webinar wordt gegeven door Annemarie Bolder. Annemarie Bolder is oprichter van Ergoworld en werkzaam als trainer en ergotherapeut. Ze is gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie en heeft daarnaast veel ervaring met het behandelen van cliënten met NAH.

Om mee te doen heb je geen betaald account nodig. Je kan gewoon inloggen met de link die wij je vooraf mailen. Mocht je het lastig vinden om online deel te nemen? Neem dan contact met ons op via k.koridon@zwolledoet.nl of bel naar 038 422 52 00.

De Webinar is voor studenten, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.
Datum: woensdag 3 maart
Tijd: 19.15 uur tot 20.30 uur
De Webinar wordt verzorgd via Zoom, je krijgt van ons vooraf een inlogcode.

Klik hier om je aan te melden

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina