terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Startpunt Vrijwilligerswerk

Locatie
Online - Zoom
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
maandag 5 oktober 2020

Tijdstip
19.15 - 20.30 uur

Zorg & Welzijn

Webinar voor vrijwilligers: Omgaan met Dementie & NAH

Agenda Individuele vrijwilligers Mantelzorgers

Dementie en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) zorgen voor veranderingen in gedrag, handelen en communicatie. Wat doe je als de manier van omgaan met elkaar -die vroeger vanzelfsprekend en prettig was- niet meer werkt?

Wat is een effectieve manier om echt contact te maken en houden met iemand met dementie of NAH? Hoe voorkom je dat de persoon zich onzeker voelt? Hoe maak je zoveel mogelijk gebruik van de vaardigheden die de persoon nog heeft?

Tijdens deze Webinar gaan we concreet met deze vragen aan de slag. De deelnemers krijgen handvatten voor het omgaan met dementie en NAH.

De Webinar wordt gegeven door Annemarie Bolder. Annemarie Bolder is oprichter van Ergoworld en werkzaam als trainer en ergotherapeut. Ze is gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie en heeft daarnaast veel ervaring met het behandelen van cliënten met NAH.

Om mee te doen heb je geen betaald account nodig. Je kan gewoon inloggen met de link die wij je vooraf mailen. Mocht je het lastig vinden om online deel te nemen? Neem dan contact met ons op via k.koridon@zwolledoet.nl of bel naar 038 422 52 00.

De Webinar is voor mantelzorgers en vrijwilligers.
Datum: maandag 5 oktober
Tijd: 19.15 uur tot 20.30 uur
De Webinar wordt verzorgd via Zoom, je krijgt van ons een inlogcode.

Aanmelden voor deze activiteit

          Andere agendapunten

          Bekijk alle agendapunten

          bekijk alle agendapunten
          Deel deze pagina