terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Startpunt Vrijwilligerswerk

Locatie

8021 DA

Datum
woensdag 17 maart 2021

Tijdstip
19.30 - 21.00 uur

Organisatie & Coördinatie
Informatie & Advies

ZIN: het Zwolse Inspiratie Netwerk

Agenda Bestuursleden Individuele vrijwilligers Professionals van maatschappelijke organisaties

ZIN is hét Zwolse Inspiratie Netwerk, bedacht door de makers van het jaarlijkse kennisfestival Inspireren is… om elkaar gedurende het jaar op de hoogte te houden, om te sparren, om te netwerken; online of op locatie. ZIN is een initiatief van Stadkamer, SportService Zwolle en ZwolleDoet! en wordt georganiseerd voor Zwolse organisaties die met vrijwilligers werken.

Inspireren is… blijft jaarlijks plaatsvinden, maar gezien we elkaar nu even niet live kunnen zien willen we met ZIN 2 tot 3 keer per jaar de verbinding met elkaar zoeken. Wat er aan bod komt? Dat bepaal jij, samen met het netwerk! Breng onderwerpen in die op dit moment bij jou spelen en waar je graag met anderen over wilt sparren. Laat je stem horen, dan kunnen we elkaar inspireren.

ZIN – 17 maart 2021
Op woensdagavond 17 maart aanstaande vindt de eerste online ZIN bijeenkomst plaats. Laat ons bij je aanmelding weten wat jij in de eerste bijeenkomst wil bespreken! We wisselen ervaringen uit en onderzoeken hoe professionele organisaties kunnen ondersteunen.

Onderwerpen die we tijdens de eerste bijeenkomst bespreken:

  • Coronaproof ruimtes voor (amateurkunst)verenigingen
  • Digitaal vergaderen en digitale ALV’s, how to?
  • Belangrijke lessen uit coronatijd

Klik hier om je aan te melden.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina