terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie

Datum
woensdag 2 juni 2021

Tijdstip
19.30 - 21.00 uur

Samen & Ontmoeten
Informatie & Advies

ZIN - Zwols Inspiratie Netwerk

Agenda Bestuursleden Individuele vrijwilligers Professionals van maatschappelijke organisaties

ZIN is hét Zwolse Inspiratie Netwerk, bedacht door de makers van het jaarlijkse kennisfestival Inspireren is… om elkaar gedurende het jaar op de hoogte te houden, om te sparren, om te netwerken; online of op locatie. ZIN is een initiatief van Stadkamer, SportService Zwolle en ZwolleDoet! en wordt georganiseerd voor Zwolse organisaties die met vrijwilligers werken.

Inspireren is… blijft jaarlijks plaatsvinden, maar gezien we elkaar nu even niet live kunnen zien willen we met ZIN 2 tot 3 keer per jaar de verbinding met elkaar zoeken. Wat er aan bod komt? Dat bepaal jij, samen met het netwerk! Breng onderwerpen in die op dit moment bij jou spelen en waar je graag met anderen over wilt sparren. Laat je stem horen, dan kunnen we elkaar inspireren.

ZIN – 2 juni 2021
Op woensdagavond 2 juni aanstaande vindt de tweede online ZIN bijeenkomst plaats. We wisselen ervaringen uit en onderzoeken hoe professionele organisaties kunnen ondersteunen. Laat ons bij je aanmelding weten wat jij in deze bijeenkomst wil bespreken!
Dit mag van alles zijn, van ledenwerving tot social media en van financiën tot nieuwe wetten en regelingen. De eerste bijeenkomst hebben we het gehad over online vergaderen en coronaproof ruimtes in Zwolle voor verenigingen.

Meld je hier aan!

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina