terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer
Beursvloer Zwolle

Coronavirus

Helaas hebben we in verband met het coronavirus moeten besluiten dat dit jaar Beursvloer Zwolle niet door zal gaan. We vinden dit ontzettend jammer, helemaal gezien we al zoveel mooie aanmeldingen gekregen hebben, maar gezondheid en veiligheid staat voorop. Volgend jaar komt de beursvloer uiteraard wel weer terug!

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Wat kost het?

Helemaal niets, het is hartstikke gratis! Hoe mooi is dat!
Ruilhandel, dat is waar het om draait. Ook voor deelname hoef je niets te betalen.

Wat moet ik meenemen?
De beursvloer is zo ingericht dat je geen stand hebt en bijvoorbeeld geen banners hoeft mee te nemen. Jij of jullie kunnen vrijuit rondlopen, door je naambadge kun je zien wie van welke organisatie is.Een blauwe badge is een bedrijf/onderneming en een maatschappelijke organisatie krijgt een groene badge. Tijdens de training die in de weken voorafgaand aan de beursvloer georganiseerd wordt (datum volgt nog!) krijg je tips hoe je "opvalt" en je snel kunt laten zien waar jij van bent.
Maar jij bent zelf het belangrijkste middel dus neem jezelf en een grote dosis enthousiasme mee!
Kan jij de organisatie en/of de onderneming die je zoekt niet vinden? Geen probleem, daarvoor hebben we hoekmannen en- vrouwen. Hen kun je herkennen aan de groene stropdas, zij weten precies wie wie is en kunnen je bij de juiste persoon krijgen.
Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?
De avond zelf duurt van 17.00 - 20.00 uur. Omdat je geen stand of iets hoeft in te richten, kun je ook echt om 16.45 binnenlopen en om 20.00 uur weer gaan, als je dat wilt.
Vooraf hebben we nog wel een training, daar mag jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie natuurlijk ook aan mee doen (leuk zelfs!), maar is zeker niet verplicht. Tijdens deze training krijg je tips en trics over hoe val je op of hoe sluit je een match etc.
Qua match bepaal jij ook zelf hoeveel tijd je ermee kwijt kunt en wilt zijn. Niets is verplicht, alles gaat in overleg.
Moet ik matchen?

Het is heel erg gaaf en mooi als je een (of meerdere) matches kunt maken, maar niets is verplicht. Wel is de ervaring dat je met zeker een toffe match weer naar huis gaat. Maar hé, was dat ook niet je bedoeling?

Wát kan ik aanbieden?
Teveel om op te noemen en ook niet helemaal in beton te gieten. Het kan zijn dat je als bedrijf iets aanbiedt wat jouw -core business- is, maar het kan ook gaan om iets als een klus wat je samen met je collega's kunt oppakken. Ditzelfde geldt voor maatschappelijke organisaties.
Concreet kun je denken aan:
- expertise
- een ruimte
- contacten uit je netwerk
- brainstormsessies
- workshops
- mankracht
- etc... the sky is the limit.. en the sky die bepaal jij!
Wil je praktische voorbeelden? Kijk dan ook eens op onze facebookpagina naar de matches die vorig jaar zijn gemaakt!
Kan ik vooraf zien wie er mee doen?

Ja! We sturen je een week voor de beursvloer een overzicht met alle deelnemers.

Zijn er voorwaarden waar ik rekening mee moet houden?

Ja er zijn een aantal voorwaarden opgesteld om de beursvloer zo soepel mogelijk te laten verlopen. De voorwaarden vind je in de link.

Deel deze pagina