terug
ZwolleDoet Logo
Beursvloer Zwolle

Beursvloer Zwolle

Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je met elkaar! Tijdens Beursvloer Zwolle, een initiatief vanuit ZwolleDoet! en SamenZwolle, worden maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Zo kunnen we iets voor elkaar betekenen én onze stad nog mooier en socialer maken.

Nieuw dit jaar: de digitale Beursvloer Zwolle Week
Tot en met 24 september kan je als bedrijf óf als maatschappelijke organisatie je vraag en aanbod bij ons aanmelden. Vanaf 27 september starten we met de Beursvloer Zwolle Week en gaan wij met al het aanbod en alle vragen zoveel mogelijk matches maken en mensen met elkaar in contact brengen!

‘Iets geven zonder iets terug te verwachten’

‘Iets geven zonder iets terug te verwachten’

Een goed marketingplan kan een maatschappelijke organisatie veel opleveren, zoals meer naamsbekendheid, sponsoren of vrijwilligers. Maar hoe pak je dat aan? Nico de Jong van Onwijs Marketing zette zijn expertise na een Beursvloerdeal in voor de Raakvlak Academie. Hij vertelt over zijn aanpak en geeft tips, waarmee ook andere organisaties hun voordeel kunnen doen.

meer
Deel deze pagina