terug
ZwolleDoet Logo

Beursvloer Zwolle voor Bedrijven

Sociaal ondernemen doe je met elkaar! Beursvloer Zwolle is bij uitstek een plek om in contact te komen met maatschappelijk organisaties én om een begin te maken aan een mooie samenwerking. Misschien ben je als bedrijf al wel langer bezig om te bedenken hoe je (nog) meer betrokken kunt ondernemen. Dan is Beursvloer Zwolle zeker een mooie start! Dit jaar organiseren we voor het eerst een digitale Beursvloer Zwolle Week. Lees snel verder!

Wat is Beursvloer Zwolle?

Beursvloer Zwolle is een feestelijk evenement dat al meerdere jaren met succes plaatsvindt. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Met een match bedoelen we dat één van de partijen een vraag heeft, die de ander kan beantwoorden. Hierbij biedt je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren. Alle matches moeten namelijk gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs. Zo brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties dichter bij elkaar!

Beursvloer Zwolle Week

Dit jaar hebben we gekozen voor een digitale Beursvloer Zwolle Week. Wat houdt dit in?

Tot en met 24 september kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties hun vraag en aanbod bij ons aanmelden. Vanaf 27 september starten we met de Beursvloer Zwolle Week en gaan wij met al het aanbod en alle vragen zoveel mogelijk matches maken en mensen met elkaar in contact brengen. Zorg dus dat je bereikbaar bent deze week, zodat we telefonisch of per email contact met je op kunnen nemen.

Vanaf half augustus zullen wij al het vraag en aanbod al gaan plaatsen op onze website. Houd deze dus in de gaten en laat het ons weten wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaalde match, dan proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tijdens de Beursvloer Zwolle Week zullen wij je hier ook naar vragen.

Via onze Facebookpagina zullen we je tijdens de Beursvloer Zwolle Week op de hoogte houden van het laatste aanbod én de gemaakte matches. Zorg dus dat je ons daar volgt!

Gesloten beurs

De belangrijkste eis van de beursvloer is dat er geen financiële middelen mee gemoeid zijn. De matches moeten gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs.

Zo kan het zijn dat jij met jouw onderneming in het kader van teambuilding iets wilt ondernemen in de vorm van een buitenactiviteit of een survival parcours. De scoutingvereniging is op zoek naar een iemand die eens goed mee wil kijken op het gebied van hun marketing en communicatie. Omdat dit jouw expertise is, kan jij hulp aanbieden als tegenprestatie voor het survival parcours. Een win-win situatie!

Een ander voorbeeld: een maatschappelijke organisatie heeft een grote ruimte nodig voor haar jaarvergadering. Jij hebt in de avonduren wel een ruimte die je zou kunnen aanbieden. Als tegenprestatie kan de maatschappelijke organisatie een workshop op het gebied van bijvoorbeeld sport of muziek aanbieden.

Aanmelden

Aanmelden voor de Beursvloer Zwolle Week 2021 is helaas niet meer mogelijk.

Deel deze pagina