terug
ZwolleDoet Logo

Voor maatschappelijke organisaties

Samen staan we sterk! Onder dat motto willen we met Beursvloer Zwolle jou als maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven dichterbij elkaar brengen. Dit doen we door mooie matches te maken en een win-win situatie voor beide partijen te creëren. Dit jaar organiseren we voor het eerst een digitale Beursvloer Zwolle Week. Doe jij met jouw maatschappelijke organisatie mee?

Wat is Beursvloer Zwolle?

Beursvloer Zwolle is een feestelijk evenement dat al meerdere jaren met succes plaatsvindt. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Met een match bedoelen we dat één van de partijen een vraag heeft, die de ander kan beantwoorden. Hierbij biedt je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren. Alle matches moeten namelijk gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs. Zo brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties dichter bij elkaar!

Beursvloer Zwolle Week

Dit jaar hebben we gekozen voor een digitale Beursvloer Zwolle Week. Wat houdt dit in?

Tot en met 24 september kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties hun vraag en aanbod bij ons aanmelden. Vanaf 27 september starten we met de Beursvloer Zwolle Week en gaan wij met al het aanbod en alle vragen zoveel mogelijk matches maken en mensen met elkaar in contact brengen. Zorg dus dat je bereikbaar bent deze week, zodat we telefonisch of per email contact met je op kunnen nemen.

Vanaf half augustus zullen wij al het vraag en aanbod al gaan plaatsen op onze website. Houd deze dus in de gaten en laat het ons weten wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaalde match, dan proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tijdens de Beursvloer Zwolle Week zullen wij je hier ook naar vragen.

Via onze Facebookpagina zullen we je tijdens de Beursvloer Zwolle Week op de hoogte houden van het laatste aanbod én de gemaakte matches. Zorg dus dat je ons daar volgt!

Gesloten beurs

De belangrijkste eis van de beursvloer is dat er geen financiële middelen mee gemoeid zijn. De matches moeten gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs.

Zo kan het zijn dat jij als tennisvereniging graag advies zou willen op je financiële beleid. Deze vraag kunnen we neerleggen bij de accountant van een groot bedrijf. Als tegenprestatie zou je een workshop kunnen aanbieden, bijvoorbeeld als teamuitje voor dat accountantskantoor. Maar het kan ook zijn dat een bank graag een groepsklus wil doen, omdat zij iets voor een ander willen betekenen. Jij als muziekvereniging moet al tijden het verenigingsgebouw een keer voorzien van een nieuwe lik verf en kan daar wel een groep mensen bij gebruiken. Als tegenprestatie geef je een concert met je vereniging tijdens een borrel van die bank. Kortom: er zijn heel veel scenario's te bedenken waarbij jij jouw expertise, middelen en netwerk kunt inzetten om een match te maken!

Aanmelden

Aanmelden voor de Beursvloer Zwolle Week 2021 is helaas niet meer mogelijk.

Deel deze pagina