terug
ZwolleDoet Logo

Geplaatst op
Donderdag 3 december 2020

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Beursvloer Zwolle 2020 gaat niet door

Nieuws

Door de maatregelen rondom het virus staat de wereld op zijn kop en dit vraagt veel aanpassingsvermogen voor ons allemaal. We hopen dat iedereen in goede gezondheid is. Helaas hebben wij moeten besluiten dat dit jaar Beursvloer Zwolle niet door zal gaan. We vinden dit ontzettend jammer, helemaal gezien we al zoveel mooie aanmeldingen gekregen hebben, maar gezondheid en veiligheid staat voorop.

We hebben besloten de beursvloer dit jaar te cancellen en volgend jaar april/mei weer te organiseren, dit gezien iedere ondernemer, bedrijf en maatschappelijke organisatie wel wat anders aan hun hoofd hebben.

Dat het jammer is dat we dit jaar niet live kunnen matchen is een feit. Maar natuurlijk willen we wel actief met jullie meedenken mocht jij je toch maatschappelijk inzetten of wanneer jij jouw vraag toch wel graag ingevuld wil zien!

SamenZwolle
Plaats jouw hulpaanbod / vraag op SamenZwolle of reageer op een vraag op www.samenzwolle.nl. Op deze manier kan je met een kleine handeling wat terug doen voor een stadsgenoot. Dit staat natuurlijk los van de beursvloer, maar laat wel zien dat je maatschappelijk betrokken bent of het gewoon leuk vindt om wat te doen voor een ander.

Contact
Neem gerust contact op met ons, zodat wij actief mee kunnen denken bij jouw vraag.

Stuur een mailtje naar info@beursvloerzwolle.nl.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Vriendelijke groet,
Team Beursvloer Zwolle

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina