terug
ZwolleDoet Logo

De training

Deze voorbereidende training wil je niet missen!

Vorig jaar namen bijna 40 mensen zoals jij deel aan de voorbereidende training voor de Beursvloer. Het gevolg? Veel energie, zelfvertrouwen, focus en de beste deals op Beursvloer Zwolle tegen een record- (fictieve) omzet van € 83.164,-. Heb je de training vorig jaar al gevolgd? Kom ‘m nog een keer volgen, want de trainer heeft meerdere nieuwe interactieve elementen toegevoegd!

Over de training
Dit jaar is de training op maandag 1 april. De training wordt aangeboden door Nico de Jong van Onwijs Marketing! We starten om 19.00 uur bij Dock24 en we eindigen uiterlijk om 21.30 uur. Tijdens de training gaan we lekker actief aan de slag! Het is een mix van theorie én praktijk waarbij er alle ruimte is om je vragen te stellen. Nico legt stap voor stap uit hoe je je het beste kunt voorbereiden, welke vragen je kunt stellen en hoe je met zelfvertrouwen de bedrijven tijdens de Beursvloer goed bij de lurven kan pakken!

Verder hebben we het tijdens de training over onderwerpen als: hoe presenteer jij je tijdens de Beursvloer – het pitchen van jouw behoefte – ‘durf te vragen’ – het nakomen van de gemaakte afspraken – wat kan je tegenprestatie zijn – marketing na de beursvloer.

Dit leer je!

  • Effectief en efficiënt netwerken
  • Met zelfvertrouwen de Beursvloer betreden
  • Jezelf presenteren & Jouw vraag/behoefte pitchen
  • Het stellen van de juiste vragen
  • Opvolging van jouw deals ná de Beursvloer

Jouw voorbereiding op de training
Neem je laptop en/of schrijfboekje mee zodat je tips en antwoorden kunt noteren. Zorg er ook voor dat je helder voor jezelf omschrijft wat je vragen zijn, zodat je die tijdens de training kunt stellen. Ow ja, jouw positieve energie meenemen is ook zeker een goed idee ??

Over de trainer
Aangenaam! Mijn naam is Nico de Jong, (online) marketingspecialist en oprichter van Onwijs Marketing. Strateeg, pragmaticus, man met een plan. Ik geef richting aan (online) marketing. Bied inzicht, overzicht én focus. Ik ben positief-kritisch en daag mensen uit anders te denken. Snel scoren laat ik aan de ‘cowboys’ over, ik wil vooral blijvend resultaat creëren. Mijn zevenmijlslaarzen laat ik daarom thuis. Stap voor stap neem ik jou mee op reis naar de Beursvloer!

Nico over de Beursvloer: ‘Het is dit jaar een hele eer dat ik als VIP de Beursvloer mag betreden! Al vanaf de start van mijn bedrijf deel ik mijn kennis vanuit Onwijs Marketing, bijvoorbeeld in de voorbereidende trainingen, in de deals die ik gesloten heb en de masterclasses van de afgelopen jaren. Dat wordt gezien door de organisatie van de Beursvloer en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik vind het waardevol om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien’.

Wil je mee doen met de training? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina: https://www.zwolledoet.nl/agenda/01-04-2019-beursvloer-training

Deel deze pagina