terug
ZwolleDoet Logo

Voor maatschappelijke organisaties

Samen staan we sterk! Onder dat motto willen we met de Beursvloer jou als maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven dichterbij elkaar brengen. Dit kunnen jullie doen door mooie matches te maken en een Win-WIn situatie te creëren. Doe jij met jouw maatschappelijke organisatie (weer) mee?!

Wat is de Beursvloer?!

De Beursvloer is een feestelijk evenement wat al vele jaren een grote hit is. Tijdens deze avond (dit jaar op 17 april) komen zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven/ondernemingen samen om matches te maken. En met een match bedoelen we partij 1 heeft een vraag die partij 2 kan beantwoorden daar tegenover zet partij 1 weer iets anders ter ruiling.

Concreet kan het zijn dat jij als tennisvereniging graag advies zou willen op je financiële beleid. Deze vraag kun je stellen aan een accountant die namens zijn bedrijf daar rondloopt. Als tegenprestatie zou je een workshop kunnen aanbieden t.b.v. een teamuitje van dat accountantskantoor.

Maar het kan ook zijn dat een bank een vraag heeft of ze ergens eens een groepsklus zouden kunnen, omdat zij graag iets voor een ander zouden willen betekenen. Jij als muziekvereniging moet al tijden het verenigingsgebouw een keer voorzien van een nieuwe lik verf en kan daar wel een groep mensen voor gebruiken. Als tegenprestatie geef je een concert met je vereniging op een borrel van die bank.

Kortom er zijn heel veel scenario's te bedenken waarbij je jouw expertise, middelen, netwerk etc kunt inzetten om of een vraag te beantwoorden of een vraag beantwoord te krijgen. De belangrijkste eis van de Beursvloer is dat er geen financiële middelen mee gemoeid zijn. De matches moeten gemaakt worden met de zogenaamde -gesloten beurs-.

Op deze manier leer je niet alleen het bedrijfsleven kennen en zij jou, je (of eigenlijk jullie als match) draagt/dragen direct een steentje bij aan onze mooie Zwolse samenleving.

Wil je weten wat er voorgaande jaren voor matches zijn gemaakt? Kijk dan ook eens op onze Facebookpagina, hier hebben we regelmatig matches zichtbaar gemaakt.

Deel deze pagina