terug
ZwolleDoet Logo
Wie doen er mee?

Bedrijven die meedoen

VIP - College van B&W

Dit jaar is ons aanbod dat we onze kennis, ons netwerk en onze faciliteiten inzetten aan de hand van wat organisaties nodig hebben.

VIP - Weekkrant de Peperbus

We geven een geheel verzorgde redactiepagina weg!

VIP - Onwijs Marketing

Wat is jouw stip op de horizon? Kortom: wat wil jij bereiken, bij wie en hoe ga je dat doen? Vragen waar 99% van alle organisaties geen helder antwoord op heeft. Help ik je mee. Als marketingstrateeg en VIP bied ik je marketingcoaching aan en ga ik met jou op zoek naar antwoorden op al je marketingvragen. Bied je inzicht, overzicht én focus. Ik daag jou uit om mij aan het denken te zetten met jouw pitch op de Beursvloer!

VIP - Personal Publish

Dit jaar geven wij een hele pagina advertentie en een halve pagina advertentieruimte weg. We geven ook (een jaar lang) gratis membership weg voor Regiolokaal (vermelding logo achter in ons magazine,een bedrijfsprofiel op de website en een jaar kosteloos naar de (maandelijkse) netwerklunch.

VIP - Landstede Basketbal

Wij bieden vrijkaarten aan voor groepen voor de eerste play off wedstrijd van Landstede Basketbal op dinsdag 30 april om 19.30 uur. De play offs zijn de belangrijkste wedstrijden in het basketbalseizoen. Deze wedstrijd staat garant voor spektakel en entertainment. Het is een unieke ervaring met topsport en entertainment.

Mercure Zwolle

Wat bied je aan: Meerdere mogelijkheden, van koffie drinken, overnachten, lunch tot een vergader mogelijkheid

Fietsjoe Fietstaxi Zwolle

Wat bied je aan: Een aantal gratis ritjes of een rondtour

Gewoon appeltaart

Wat bied je aan: Artikelen voor fundraise acties, lekkernijen sponsoren

Pathe Zwolle

Wat bied je aan: faciliteiten (zalen, foyerruimte, techniek, ect.)

STORM in Recruitment

Wat bied je aan: LinkedIn trainingssessie op het STORM kantoor voor de bestuursleden. Er zijn 15 plekken beschikbaar. Daarnaast willen wij ook 1 bestuurslid werven voor 1 stichting.

ROC Landstede BRIXX

Wat bied je aan: Met BRIXX bieden wij aankomend toetreders tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om onder begeleiding te werken aan vraagstukken uit het werkveld om zo hun expertise, werkervaring en talent te ontplooien. Aangezien wij als ROC een maatschappelijke verantwoording hebben in de regio willen wij ons graag inzetten voor MVO vraagstukken uit die regio.

Beeldprikkels

Wat bied je aan: Het ontwerpen van een huisstijl of brochure voor een organisatie.

Avex BV - Hulskamp Event Facilities

Zalsman

Wat bied je aan:Wij bieden wat opmaakwerk of drukwerk aan. We proberen altijd met iedereen wat af te spreken. Dus veel kleine deals maar we laten het soms ook even afhangen van het tegenaanbod.

CWS Nederland B.V.

Wat bied je aan: Advies op het gebied van duurzame, hygiënische toiletgroepen en schoonloopmatten.

Studio Neon

Wat bied je aan: - Advies marketing inzetten - Campagne ontwerpen - Brainstormsessie visuele communicatie

Bureau Dapper

Wat bied je aan: Ons aanbod ligt op het gebied van het vinden van (ander) werk maar ook het ontdekken waar je goed in bent. Ons aanbod is heel breed en de uitnodiging is om dit samen met ons concreet te maken.

Project & Managementoplossingen

Wat bied je aan: Adviesgesprek

Uniglobe Two Travel

Wat bied je aan: Zakenreis gerelateerde diensten

Buurman Fotografie

Wat bied je aan: Mijn aanbod zal voornamelijk het maken van beeldmateriaal zijn. Denk hierbij aan campagnes, evenementen etc. Ik kom graag met organisaties in contact die behoefte hebben aan deze diensten. Niet iedereen heeft het budget voor mooie foto's, maar we willen wel graag allemaal de mooie herinnering vastleggen.

Knoworries

Wat bied je aan: Wij leveren de netwerk infrastructuur, computers en office365; Wij bouwen en beheren deze totale omgeving omdat u overal veilig en productief kunt blijven werken!

Triggerfish

Wat bied je aan: Advies omtrent online activatie en marketing

CARE FOR YOU by Jess

Wat bied je aan: massages

JY Procesconsultancy

Wat bied je aan: Privacy check bij een maatschappelijke organisatie

Hanneke op ten Berg/Dagbestedingscoach

Wat bied je aan: een workshop schilderen of zingen.

Laurens van Walbeek

Wat bied je aan: Aan de hand van een concept maak ik een passend ontwerp voor een grafische uiting, animatie of bijvoorbeeld een muurschildering of mascotte.

Tabonon

Wat bied je aan: lesaanbod

Pure Africa

Wat bied je aan: Onze koffie schenken tijdens een vergadering/event/bijeenkomst. Of ons verhaal presenteren tijdens bijeenkomsten.

Annetreiscoach

Wat bied je aan: dagtrips en reizen

Wimm b.v.

Wat bied je aan: Binnen het WIMM traineeship is er ruimte om in 18 maanden 2 uur per week te werken aan een maatschappelijk project. Heb jij een mooi vraagstuk liggen, dan willen wij graag kijken of dit past binnen de WIMM traineeship doelstellingen. Gedurende een periode van 18 maanden gaat dan een groep van maximaal 12 afgestudeerde wo en hbo'ers werken aan dit project.

Franck Food

Wat bied je aan: Franck is een eetwinkel die graag betrokken is bij Zwolse initiatieven. Wij kunnen een evenement sponsoren door het aanbieden van een lekkere lunch of kleine prijsjes voor een loterij. Ook hebben we op doordeweekse dagen plek voor een vergadering van maximaal 6 personen. In de winkel hebben we plek om reclame te maken voor je organisatie of stichting.

Praktijk haptonomie Zwolle

Wat bied je aan: screening / training van individuele personen gericht op kwaliteiten t.a.v. affectieve verbinding training gericht op affectieve communicatie voor groepen tot ongeveer 12 personen.

Zorgmies Zwolle

Wat bied je aan: Advies, een gratis dienst, workshop op maat, toegang tot beurs(zen) welke wij organiseren. Wij komen graag in gesprek en komen dan vanzelf wel tot een passend aanbod.

Brouwer+

Wat bied je aan: Advies op juridisch en/of financieel vlak.

Newtone Studio's

Wat bied je aan: De geluidstudio kan kooropnames verzorgen, workshops geven en heeft een dj-school. Daarnaast is er een repetitieruimtes voor bands.

Opruimzaken

Wat bied je aan: Ik ben professioneel organizer. Ik kan goed structureren, organiseren, opruimen en time - managen.

Foster

Wat bied je aan: Wij bieden een brainstormsessie en advies voor een digitale oplossing.

Woudstra Trainingen & Coaching

Wat bied je aan: Individuele coaching of groepsworkshop over een werk gerelateerde vraag of interesse rondom communicatie, samenwerking of (persoonlijk) leiderschap.

Optimaal Oud

Wat bied je aan: Advies, een gratis coachingsgesprek, workshop op maat en/of ingang tot netwerk. Ik kom graag in gesprek en komen dan vanzelf wel tot een passend aanbod..

Zwolsche Zwammen

Wat bied je aan: Veganistische bitterballen met Zwolsche Zwammen en thuiskweek-pakketten voor de echte 'aanrecht-agrariër‘.

Novaware

Wat bied je aan: Creatieve sessie waarin we op basis van een vraagstuk meedenken in digitale en online oplossingen. Denk bij een vraagstuk aan: hoe kan ik meer verbinding leggen met mijn doelgroep - of - hoe kunnen we onze vindbaarheid als organisatie vergroten - of - op welke manier kunnen digitale middelen ons werkproces ondersteunen.

JouwLaatsteLevensfase

Wat bied je aan: Lezing over; - Mantelzorg van last naar liefde - Leven in de wetenschap dat het einde nadert /De laatste levensfase Voor de regio Zwolle geldt alleen reiskosten vanuit Nunspeet (normaal € 250,00 incl btw en reiskosten) Aanbod voor mantelzorgers - gratis challenge (14 dagen inspiratie tips om goed voor jezelf te zorgen)

The Travel Club Monique Duffhues

Wat bied je aan: Ik zou graag in contact komen met bedrijven/mensen om voor hun de incentive/groepsreizen, vergaderarrangementen ect. te organiseren. Ik kan veel tijd en geregel uit hadden nemen, terwijl ze niet meer geld kwijt zijn dan als ze het zelf zouden organiseren. Ik kan een bedrijf/organisatie/instelling volledig ontzorgen op dit gebied! Ook kan ik instellingen/bedrijven/organisaties vrijblijvend informeren over bepaalde reis/vakantie zaken!

A2business

Wat bied je aan: Een pagina in het business magazine met een oplage 5000 exemplaren. Dat zijn bedrijven in de regio Zwolle met vijf medewerkers op meer (doelgroep).

Sesam Academie

Wat bied je aan: Tijdens beursvloer gratis 1 dagdeel advies voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties of burgerinitiatieven

Ontwerpdenkers

Wat bied je aan: Workshop: Anders luisteren naar je doelgroep Voor wie? Wil jij met je organisatie écht in contact komen met jullie doelgroep, maar weten jullie nog niet goed hoe. Dan kunnen wij jullie helpen. Wat gaan we doen? Aan de hand van passende werkvormen bij jouw uitdaging gaan we samen op een prikkelende en creatieve manier anders kijken. In het ontwikkelen van deze op maat gemaakte werkvormen gaan wij uit van het principe van Design Thinking. Je kan hierbij denken aan persona-sets die jullie helpen inzicht te krijgen in de verschillen binnen jullie doelgroep of inspiratie-energizers die jullie huidige idee net dat zetje in de rug geven. Samen komen we tot ohja-momenten, nieuwe inzichten en vernieuwende ideeën die we om kunnen zetten naar bruikbare concepten en oplossingen voor jullie organisatie.

Remke Maris Fotografie

Wat bied je aan: Fotografie. Vastleggen van mooie beelden of een reportage van de organisatie of doelgroep.

WIX Kracht

Wat bied je aan: Ik ben spreker, coach en geef workshops. Ik kan een inspiratie sessie aanbieden en je kunt ook met mij in overleg zodat we samen tot iets kunnen komen

Het Grafisch Ambacht

Wat bied je aan: Een ‘Out of the Kerstbox’ – Een verfrissend alternatief op het standaard kerstpakket, ontwikkeld vanuit de visie van de organisatie. Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Wil jij jouw personeel, vrijwilligers, cliënten of relaties dit jaar een keer echt origineel verrassen? Als echte conceptdenkers gaan wij, vanuit de visie van de organisatie, aan de slag en ontwerpen we een bijzonder idee waarmee jij jouw relaties gaat verrassen! Een kerstpakket met een inhoudelijk verhaal en aandacht voor detail!

Nostimos Letselschadedeskundigen Zwolle

Wat bied je aan: Vrijblijvend (juridisch) advies bij verkeersongevallen / bedrijfsongevallen en tips over welke aansprakelijkheidsverzekeringen je als stichting moet hebben.

Rebound world

Wat bied je aan: Mensen kunnen met hun organisatie bij ons komen springen. Dit kan met collega's zijn of met cliënten. We zouden het leuk vinden als de mensen er zelf goed over na gedacht hebben wat hun tegenprestatie is.

Betty in Bedrijf

Wat bied je aan: Ik maak voor 3 door mijzelf gekozen stichtingen/verenigingen die een mooi project hebben binnen de thema’s kinderen, armoede en ontwikkelingslanden, een globale fondsenscan.

Levjen

Wat bied je aan: Het gebruik van een locatie.

Deel deze pagina