terug
ZwolleDoet Logo

Een groep vrijwilligers nodig?

Heeft jouw organisatie veel handen nodig? Bijvoorbeeld voor een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van jouw organisatie onder handen nemen of voor langdurige klussen met regelmaat? Deel jouw groepsklus dan via ZwolleDoet!.

Deel jouw klus!

Er zijn regelmatig groepen die samen de handen uit de mouwen willen steken. Heb jij een leuke klus liggen? Of misschien wel een standaard aanbod? Laat het ons weten!

Er zijn verschillende manieren waarop jij jouw klus onder de aandacht kunt brengen. Zo kun je als vrijwilligersorganisatie zelf een vacature plaatsen op onze vacaturebank en een oproep plaatsen op SamenZwolle. Kom je er niet uit? Odelia denkt graag met je mee!

NLdoet: 15 en 16 maart 2019

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In 2019 vindt deze actie plaats op 15 en 16 maart. Heb jij een leuke groepsklus liggen? Geef deze dan snel op via Mijn Oranje Fonds door een account aan te maken of in te loggen met je bestaande inloggegevens.

Financiële bijdrage
Tot 31 januari 2019 kun je ook een financiële bijdrage aanvragen voor je klus. Wees er op tijd bij, want op is op! Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Elke organisatie ontvangt (zolang de voorraad strekt) één NLdoet promotiepakket per organisatie én een Gamma kortingsbon!

Deel deze pagina