terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus gaan alle activiteiten t/m 1 juni niet door. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Een groep vrijwilligers nodig?

Heeft jouw organisatie veel handen nodig? Bijvoorbeeld voor een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van jouw organisatie onder handen nemen of voor langdurige klussen met regelmaat? Deel jouw groepsklus dan via ZwolleDoet!.

Deel jouw klus!

Er zijn regelmatig groepen die samen de handen uit de mouwen willen steken. Heb jij een leuke klus liggen? Of misschien wel een standaard aanbod? Laat het ons weten!

Er zijn verschillende manieren waarop jij jouw klus onder de aandacht kunt brengen. Zo kun je als vrijwilligersorganisatie zelf een vacature plaatsen op onze vacaturebank en een oproep plaatsen op SamenZwolle. Kom je er niet uit? Odelia denkt graag met je mee! Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten; aanbod van groepen wordt hierin gedeeld.

NLdoet: 13 en 14 maart 2020

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In 2020 vindt deze actie plaats op 13 en 14 maart. Heb jij een leuke groepsklus liggen? Geef deze dan snel op via Mijn Oranje Fonds door een account aan te maken of in te loggen met je bestaande inloggegevens.

Financiële bijdrage
Tot 31 januari 2020 kun je ook een financiële bijdrage aanvragen voor je klus. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast ontvangt elke organisatie - zo lang voorradig - 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En voor elke klus een Gamma kortingsbon van 20%!

LET OP: Check eerst de voorwaarden, dat voorkomt teleurstellingen.
Deel deze pagina