terug
ZwolleDoet Logo

Online workshop: Aandacht voor jezelf

In deze online workshop sta jij helemaal centraal. Als je heel veel doet voor een ander, dan vergeet je wel eens dat je zelf ook behoeften hebt. Jouw lichaam, jouw gedachten, jouw emoties, jouw eigen plek in je gezin of thuissituatie. Wanneer maak je daar nog echt tijd voor? Op woensdag 25 november neemt Carlieke Stafleu je mee naar mogelijkheden om jezelf meer aandacht te geven op momenten die jij daarvoor beschikbaar hebt.

Inhoud

Een uur lang neemt Carlieke Stafleu je mee naar mogelijkheden om jezelf meer aandacht te geven op momenten die jij daarvoor beschikbaar hebt. Zelfs om tussendoor te doen, wanneer je het gevoel hebt dat je even overloopt. Je leert goed te zorgen voor jezelf, door aandacht te geven aan je lichaam, je adem, je gedachten en emoties. Je wordt je wat bewuster van wat spanning in je lichaam met je doet en ik geef je praktische tips hoe je dit kunt doorbreken. Met een aantal oefeningen voor je lichaam, je adem en gezonde gedachten leert ze je een paar basistechnieken die je altijd kunt gebruiken op de fiets, in de auto, thuis, op ieder moment dat jij het nodig hebt!

Praktische informatie

Datum & tijd
Deze online workshop is op woensdag 25 november van 09.30 tot 10.30 uur.

Aanmelden
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je op 25 november kunt deelnemen. Tijdens de live stream is er de gelegenheid om te chatten met vragen.

Deel deze pagina