terug
ZwolleDoet Logo

VOL | Online theeproeverij Univé

Jouw inzet is van onschatbare waarde. Besef je zelf weleens hoe bijzonder het is wat je voor een ander doet, ook al voelt het wellicht als iets vanzelfsprekends? Univé wil jou en andere mantelzorgers graag bedanken voor jullie tomeloze inzet, de moeite en alle liefde die je in de zorg voor je naaste(n) stopt. Daarom bieden ze jou een moment voor jezelf aan met een heerlijke kop thee tijdens de online theeproeverij van de Theemakers!

Genieten vanuit je luie stoel

Tijd voor thee! Thee is niet alleen maar lekker, maar heeft ook een ontspannen werking. Wist je bijvoorbeeld dat het alerte en rustgevende gevoel ontstaat doordat de cafeïne in de thee langzaam door je lijf wordt opgenomen? Tijdens de online theeproeverij van de Theemakers maak je kennis met zes verschillende soorten verrassingstheeën en leert de theesommelier je tijdens een interactieve sessie van zestig minuten alles over de theesoorten en bereidingswijze. Door te proeven ontdek je je favoriete smaak én geniet je ondertussen van een ontspanmomentje!

Praktische informatie

Datum & tijd
De online theeproeverij vindt plaats op maandag 9 november om 14.00 uur én om 19.00 uur.

Aanmelden
Deze activiteit zit vol. Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan neemt Univé contact met je op. Klik hier om je aan te melden voor de reservelijst.

Na bevestiging van de aanmelding kun je je eigen theepakket ophalen in de Univé-winkel aan de Nieuwstraat 126 in hartje Zwolle. Ook de papieren theefilters zitten erbij. Het enige dat je vervolgens zelf nog moet doen, is water koken!

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Theemakers? Kijk dan op www.detheemakers.nl.
Deel deze pagina