terug
ZwolleDoet Logo

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

Aan de slag!

31 nieuwsartikel(en) gevonden

Impacter van start!

Dinsdag 23 oktober 2018

 

Deze week lanceerden Travers Welzijn, Hedon en wij het Zwolse project Impacter. Impacter is een project uit het landelijke Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd dat zich richt op Zwolse jongeren van 15 tot en met 25 jaar.

 

nieuws

Per 1 januari maxima vrijwilligersvergoeding omhoog

Maandag 22 oktober 2018

Volgens het belastingplan 2019 gaan de maxima van de vrijwilligersvergoeding per 1 januari omhoog. Het kabinet heeft dit besloten vanwege het grote maatschappelijke belang van vrijwilligerswerk.

nieuws

Meer vrijwilligers gratis VOG door nieuwe regeling

Vrijdag 19 oktober 2018

Vrijwilligers die werken met minderjarigen of met mensen met een verstandelijke beperking kunnen gratis een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Met de nieuwe regeling die vanaf 1 november 2018 ingaat, geldt dat straks voor alle vrijwilligers die werken met kwetsbare mensen.

nieuws

Terugblik kennisfestival Inspireren is...!

Maandag 8 oktober 2018

Vorige week maandag (1 oktober) heeft de allereerste editie van het kennisfestival Inspireren is…! plaatsgevonden. Een festival georganiseerd door Stadkamer, SportService en ZwolleDoet!.

nieuws

Aandacht voor studeren en mantelzorger zijn tijdens Bruisweken

Vrijdag 5 oktober 2018

Iedereen kan te maken krijgen met een zorgsituatie thuis, studenten ook! Daarom was Jeanine, onze jonge mantelzorger expert aanwezig tijdens de bruisweken.

nieuws

Mantelzorgers opgelet! Gratis tickets voor De Krijtkring

Vrijdag 5 oktober 2018

Speciaal voor mantelzorgers stellen Zwolse Theaters en Stadkamer via ZwolleDoet! tickets beschikbaar voor de voorstelling De Krijtkring.

nieuws

Kennisfestival op 1 oktober!

Dinsdag 25 september 2018

Hét kennisfestival voor verenigingen en maatschappelijke organisaties

nieuws

Bruggenbouwers training start 30 oktober 2018!

Donderdag 12 juli 2018

Bruggenbouwers zijn Zwollenaren die vanuit hun eigen ervaring kwetsbare mensen bereiken, activeren, inspireren en verbinden! Op 30 oktober 2018 start de nieuwe training. Geef je snel op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

nieuws

Organisaties kunnen vanaf 10 juli inloggen!

Woensdag 4 juli 2018

Vanaf dinsdag 10 juli kunnen organisaties weer inloggen op onze website om vacatures te plaatsen en hierop te kunnen reageren. 

nieuws

Ervaringsverhalen lezen?

Verhalen lezen, horen en vooral herkennen! Misschien heb jij er iets aan? Wil jij jouw verhaal ook met ons delen? Dan lezen of horen wij dit graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Verhalen
Deel deze pagina