terug
ZwolleDoet Logo

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

Aan de slag!

33 nieuwsartikel(en) gevonden

Bruggenbouwers training start 30 oktober 2018!

Donderdag 12 juli 2018

Bruggenbouwers zijn Zwollenaren die vanuit hun eigen ervaring kwetsbare mensen bereiken, activeren, inspireren en verbinden! Op 30 oktober 2018 start de nieuwe training. Geef je snel op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

nieuws

Organisaties kunnen vanaf 10 juli inloggen!

Woensdag 4 juli 2018

Vanaf dinsdag 10 juli kunnen organisaties weer inloggen op onze website om vacatures te plaatsen en hierop te kunnen reageren. 

nieuws

Kinderen van zieke ouders beter in beeld bij hulpverlening

Maandag 2 juli 2018

 

Minister De Jonge wil dat hulpverleners beter letten op kinderen van wie de ouders een ziekte, verslaving of beperking hebben. De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vindt dat hulpverleners bij de behandeling van een ouder altijd moeten nagaan of de kinderen steun nodig hebben en of ze wel veilig zijn.

 

nieuws

Zorg in de nacht!

Woensdag 27 juni 2018

Voor mantelzorgers van mensen met dementie zijn de nachten vaak zwaar. Om ook ’s nachts ondersteunen te bieden, is de gemeente Zwolle een pilot gestart: tot 1 november 2018 kan nachtzorg als respijtvoorziening worden ingezet. 

nieuws

Nieuwe website online!

Woensdag 27 juni 2018

De nieuwe website is online! Na maanden van voorbereiding, overleggen en heel veel mooie gesprekken te hebben gevoerd, is het dan zo ver. Wij vieren een klein feestje, want de nieuwe website is dus online!

nieuws

Goed nieuws voor Zwolle!

Woensdag 27 juni 2018

Ervaringsmaatjes is een maatjesproject waarin jonge vrijwilligers en stagiaires die zelf zijn opgegroeid met zorg in het gezin, ondersteuning bieden aan jonge mantelzorgers.

 

 

nieuws

Ervaringsverhalen lezen?

Verhalen lezen, horen en vooral herkennen! Misschien heb jij er iets aan? Wil jij jouw verhaal ook met ons delen? Dan lezen of horen wij dit graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Verhalen
Deel deze pagina