terug
ZwolleDoet Logo

Geplaatst op
Maandag 5 november 2018

Geplaatst door
Lotte te Wierik

Meld je aan voor NLdoet!

Nieuws

In maart is het weer zover! NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In 2019 vindt NLdoet plaats op 15 en 16 maart.

Voor organisaties

En aanmelden kan al! Dus ben jij een organisatie met een leuke klus? Moet de tuin van het buurtcentrum eens onder handen genomen worden? Of ben je op zoek naar een creatief klustalent? Of een echt Bingo-wonder? Geef jouw klus dan op via Mijn Oranje Fonds door een account aan te maken of in te loggen met je bestaande inloggegevens.

Financiële bijdrage
Tot 31 januari 2019 kun je ook een financiële bijdrage aanvragen voor je klus. Wees er op tijd bij, want op is op! Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Elke organisatie ontvangt (zolang de voorraad strekt) één NLdoet promotiepakket per organisatie én een Gamma kortingsbon!

Voor vrijwilligers

Wil je graag helpen als vrijwilliger? Meld je dan aan op de website van Mijn Oranje Fonds. Heb je er wel eens over nagedacht om samen met vrienden, collega’s of familie een klus te gaan doen? Vele handen maken licht werk! De meeste groepsklussen zijn voor 20 à 25 personen. Ben je met meer? Zoek dan eens bij grotere zorginstellingen, zij hebben vaak meerdere klussen op één locatie.

Wil je meer informatie over NLdoet? Ga dan naar hun website.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina