terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus gaan alle activiteiten t/m 1 september niet door. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Adresgegevens
De Nieuwe Zorg Thuis
Stationsweg 44,
7941 HE MEPPEL

+31 85 023 9043
info@dnzt.nl


De Nieuwe Zorg Thuis

Organisatie Buiten Zwolle

De Nieuwe Zorg Thuis is dé thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland.

Onze missie is om de cliënt langer zelfstandig in eigen huis te laten wonen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal in onze persoonlijke dienstverlening. Het contact bij De Nieuwe Zorg Thuis is persoonlijk. De cliënt heeft één vast aanspreekpunt op ons kantoor. Wij vinden het belangrijk dat de hulp wordt geleverd door mensen uit de regio. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met de situatie van de cliënt en omgeving.

De Nieuwe Zorg Thuis is een kwaliteitsgecertificeerde thuiszorgorganisatie met onder meer procedures op het gebied van privacy, klachten en veiligheid.

Als cliënten niet in aanmerking komen voor een indicatie via de gemeente, dan kunnen wij particuliere huishoudelijke hulp aanbieden.

Bij De Nieuwe Zorg Thuis mag niemand langs de kant staan. Voor de cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met de cliënt kijken we graag naar de inzet en deelname aan het sociale leven.

Locatie op de kaart

Aan de slag!

Andere interessante vacatures

bekijk alle vacatures
Deel deze pagina