terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus volgt ZwolleDoet! de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Adresgegevens
G-team s.v. HTC Zwolle
Brinkhoekweg 200,
8034 PC Zwolle

Telefoon:
0653611741

E-mail:
Communicatie@svHTC.nl

Website:
http://www.svhtc.nl

G-team s.v. HTC Zwolle

Organisatie Aa-landen

HTC G1 is op zoek naar extra begeleiding voor komend seizoen. Wij zijn een voetbalteam bestaande uit mannen en vrouwen van 15 t/m 50 jaar. Onze spelers zitten in het G-team omdat ze soms iets meer aandacht en handvatten nodig hebben dan een regulier team ze kan bieden. Dit kan komen door autisme, ADHD, niet aangeboren hersenletsel of een licht verstandelijke beperking. Maar de nadruk ligt bij ons niet op iemand zijn beperking. Wij zijn een voetbalteam en doen wat we het leukst vinden, voetballen! Plezier staat voorop en iedereen doet zijn best om zo goed mogelijk te voetballen. In het najaar van 2019 zijn we zelfs kampioen geworden! Een historische gebeurtenis in het Zwolse g-voetbal. Elke dinsdag trainen we van 18.30 tot 19.30 uur. Wij spelen in een KNVB competitie en spelen een halfjaarcompetitie. Onze tegenstanders komen uit de regio, bijvoorbeeld Harderwijk, Deventer en Apeldoorn. Per halfjaar spelen wij ongeveer 10 competitiewedstrijden.

Voor dit geweldige team zijn wij hard op zoek naar extra begeleiding op de dinsdag en/of zaterdag. De trainer/coach is elke dinsdag en zaterdag aanwezig, maar omdat onze groep momenteel uit 18 spelers bestaat is het belangrijk om meerdere begeleiders per wedstrijd/training te hebben, hierbij is het niet van groot belang dat je veel verstand hebt van voetbal. Het belangrijkste is om eerlijk te zijn, goed te kunnen luisteren en geduld te hebben. De taken op een training zijn vooral een goede sfeer creëren, door met iedereen een praatje te maken en daarmee te peilen hoe het gaat met iedereen.

Locatie op de kaart

Aan de slag!

Andere interessante vacatures

bekijk alle vacatures
Deel deze pagina