terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus zijn er t/m 1 september alleen digitale activiteiten. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Adresgegevens
KarWij
Gasthuisdijk 24,
8041 AG Zwolle

038 7518496
karwij@dock24.nl


KarWij

Organisatie Spoolde/Voorst A

KarWij

Stel, je bent ziek of slecht ter been. Of je hebt niet de financiële middelen om een klusjesman in te huren. Familie woont ver weg en op je naaste buren heb je al zo vaak een beroep gedaan. Je kunt dan voor kleine en grote hand-en-spandiensten een beroep doen op KarWij. Hulp kan eenmalig zijn (een kapstok ophangen of een vloer leggen) of voor een langere periode (elke week boodschappen doen).

KarWij en diverse welzijnsorganisaties zetten samen vrijwilligers in om hulpvragen van Zwollenaren op te lossen. Vrijwilligers verrichten in principe geen huishoudelijk werk, verpleegkundige of risicovolle taken.

De hulp is in de meeste gevallen gratis. Alleen wanneer je door een vrijwilliger wordt vervoerd, betaal je € 0,25 per kilometer rechtstreeks aan de vrijwilliger. Eventuele materiaalkosten komen ook voor rekening van de hulpvrager. Wanneer er een vraag binnenkomt plannen wij in sommige gevallen een huisbezoek in om de situatie in te schatten.

Hulp vragen
Bel naar: (038) 751 84 96. De telefonist(e) zoekt een vrijwilliger voor jouw hulpvraag.

Openingstijden KarWij
Inlooptijden en telefonische bereikbaarheid: maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Bel naar: (038) 751 84 96 of kom langs bij Dock24 aan de Gasthuisdijk 24 in Zwolle

Locatie op de kaart

Deel deze pagina