terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus gaan alle activiteiten t/m 1 september niet door. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Adresgegevens
Natuurmonumenten - Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster
Beulakerpad 1,
8326 AH Sint Jansklooster

0527-205660
bcdewieden@natuurmonumenten.nl


Natuurmonumenten - Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster

Organisatie Buiten Zwolle

Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. Wij geven de natuur in Nederland de ruimte. We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten. Wij danken ons succes aan onze ruim 700.000 leden en donateurs en aan onze vrijwilligers en partnerbedrijven. Dankzij jullie steun kan iedereen in Nederland genieten van de afwisselende natuur die ons land rijk is.

Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster is één van de zes bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Het centrum is het ideale startpunt voor een dagje in het waterrijke natuurgebied De Wieden, onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ga mee varen, maak een mooie wandeling of fietstocht en bezoek de theeschenkerij. Ook voor kinderen zijn er leuke OERRR activiteiten!

Locatie op de kaart

Aan de slag!

Andere interessante vacatures

bekijk alle vacatures
Deel deze pagina