terug
ZwolleDoet Logo
In verband met het coronavirus zijn er t/m 1 september alleen digitale activiteiten. Wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg en informele zorg. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht! lees meer

Netwerkversterking

Iedereen heeft behoefte aan mensen om zich heen. Het is prettig als je bij iemand terecht kunt voor een helpende hand of een luisterend oor. Wanneer jouw netwerk om bepaalde redenen niet meer zo goed of groot is als dat het was, is het fijn als iemand jou kan helpen daar iets aan te doen. Daar zijn netwerkcoaches voor.

Een netwerkcoach

Het uitbreiden of onderhouden van je netwerk kan heel spannend zijn. Misschien wil je nieuwe mensen leren kennen of verwaterde contacten weer opbouwen. Een netwerkcoach kan je hierbij helpen. Op basis van jouw doel en jouw huidige netwerk inventariseer je samen met jouw coach welke mogelijke acties je kunt ondernemen. Dat is spannend, maar met een netwerkcoach aan je zij kun je stapje voor stapje je netwerk uitbreiden.

Een netwerkcoach helpt jou je netwerk uit te breiden, hij of zij maakt geen onderdeel uit van jouw netwerk. De coach ondersteunt jou in dit proces, luistert naar je en oefent met jou hoe je dit kunt aanpakken.

Ik geef me op, en dan?

Wanneer jij je hebt aangemeld, neemt Agnes Wille contact met jou op. Weet je niet zeker of netwerkversterking de goede keuze is? We denken graag met je mee! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

              Deel deze pagina