terug
ZwolleDoet Logo

Geplaatst op
Maandag 8 oktober 2018

Geplaatst door
Lotte te Wierik

Terugblik kennisfestival Inspireren is...!

Nieuws

Vorige week maandag (1 oktober) heeft de allereerste editie van het kennisfestival Inspireren is…! plaatsgevonden. Een festival georganiseerd door Stadkamer, SportService en ZwolleDoet!.

Ruim 60 bestuursleden, commissieleden en andere vrijwilligers van verenigingen en maatschappelijke organisaties waren hierbij aanwezig. Zij hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan nieuwe verbindingen binnen onze bruisende stad op het gebied van cultuur, sport en maatschappelijke zorg. Centraal stond het delen van kennis, netwerken en natuurlijk.. inspireren!

Een geslaagde avond

De aanwezigen namen deel aan plenaire sessies waar sprekers als Ferenc van Damme van Appasionato en James Smith van YoungWorks spraken over 'Heel snel, heel anders' en 'Jongeren en vrijwilligerswerk - hoe motiveer je ze'. Tussen deze sessies door konden de verenigingen en maatschappelijke organisaties kiezen tussen de inspirerende kennissessies van onder meer: Kyra van Leeuwen, Jaap Pleeging, Robbert Bonsink, Edwin Burgman en Evelien Nelemans.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie! Voor een kleine sfeerimpressie kun je terecht op de website van Sportservice Zwolle.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina