terug
ZwolleDoet Logo

Geplaatst op
Vrijdag 5 oktober 2018

Geplaatst door
Lotte te Wierik

Mantelzorgers opgelet! Gratis tickets voor De Krijtkring

Nieuws

Speciaal voor mantelzorgers stellen Zwolse Theaters en Stadkamer via ZwolleDoet! tickets beschikbaar voor de voorstelling De Krijtkring.

Voorstelling De Krijtkring

Op zondag 14 oktober is er in Odeon een muziektheatervoorstelling te zien: De Krijtkring. Een voorstelling voor iedereen ouder dan 10 jaar over zorgen voor elkaar, macht en machteloosheid, recht en onrecht en goed doen. Ook kun je genieten van livemuziek van de band van Frédérique Spigt. Spanning, humor en ontroering wisselen elkaar in razend tempo af!

Combiticket: voorstelling én voorbereidende workshop

Naast de gratis kaarten voor de voorstelling zijn er ook combitickets beschikbaar. Hiermee heb je toegang tot de voorstelling en de voorbereidende workshop die plaatsvindt op zaterdagochtend 13 oktober. In deze workshop onderzoeken ouders en kinderen door middel van een spannend spel, een zinderende wedstrijd en liefdevolle spelscènes de machtsverdeling tussen ouders en kinderen. Wanneer zijn je ouders aan de macht en wanneer sidderen zij voor jou? Het wordt een bijzondere ochtend voor ouder en kind!

Ik wil hier bij zijn!

Ben jij mantelzorger en wil jij hier graag bij zijn? Reserveer dan snel jouw tickets door een mailtje te sturen naar freek.vanderheide@stadkamer.nl. Per mantelzorger zijn er twee tickets beschikbaar.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina