terug
ZwolleDoet Logo

Vrijwilligersevent 2020

Het Vrijwilligersevent kon dit jaar helaas niet doorgaan. Maar we lieten ons mooie programma niet zomaar varen en besloten een compilatie van het event te maken!

Het liefst waren we natuurlijk met alle vrijwilligers in Zwolle bij elkaar gekomen in de Nieuwe Buitensociëteit. Toen dat niet mogelijk bleek, besloten we een digitaal Vrijwilligersevent te organiseren. Helaas viel ook dat plan in het water, toen de cijfers maar bleven oplopen en het ons ook niet veilig leek om een kleine groep mensen bij elkaar te brengen. Aan creativiteit geen gebrek, want opnieuw ontstond er een alternatief!

Met deze video hopen te laten zien hoe mooi vrijwilligerswerk is en hoe trots we op alle vrijwilligers in Zwolle zijn. Iedereen die bij het Vrijwilligersevent was betrokken heeft zijn best gedaan om iets bij te dragen, door vanuit huis een filmpje op te nemen of een muzikaal optreden in te sturen. Bekijk hieronder de video met muziek van Bovenste Knoopje Open, seniorenduo Henk & Mick, lovende woorden van de wethouder, een pubquiz voor vrijwilligersorganisaties én natuurlijk de winnaars van de Veerkrachtsprijs. Met grote dank aan vrijwilliger Patrick van Ommen die deze video in elkaar heeft gezet.

Veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Vrijwilligersevent 2020
SamenZwolle, WijZ Welzijn Zwolle, SportService Zwolle en ZwolleDoet!

Deel deze pagina