terug
ZwolleDoet Logo

Vrijwilliger, bedankt!

Hé daar! We hebben iets heel leuks voor je. Waarom? Omdat je vrijwilligerswerk doet. En daar zijn wij jou heel dankbaar voor! Daarom hebben wij, speciaal voor jou of jouw vrijwilliger, tijdens het Stadsfestival op 7 september iets moois bedacht.

Vrijwilligerswaardering

Dit jaar hebben wij (WijZ, Sportservice Zwolle, SamenZwolle en ZwolleDOET!) weer iets heel gaafs bedacht om jou (vrijwilliger) te waarderen. Deze keer niet aan het einde van het jaar, maar op een moment waarop de zon (hopen we) nog schijnt en je lekker buiten kunt zijn. Als echte VIP's vullen we een onderdeel op het Stadsfestival in!

Programma

  • 12.30 - 14.00 uur | Het officiële gedeelte in het Academiehuis (de grote kerk)
    Tussen 12.30 - 14.00 uur trappen we af met het officiële gedeelte in het Academiehuis. Geniet van een heerlijke high-tea en laat je vermaken door de muzikale intermezzo's van o.a. Bertolf en Tangerine. En dat niet alleen! Natuurlijk hebben we ook weer een vrijwilligersprijs! Tijdens dit moment maken we daar de winnaars van bekend!
  • 14.00 - 22.45 uur | Genieten van het festival
    Na 14.00 uur begint het vrije deel. Je kunt gaan genieten van bijvoorbeeld Tim Knol, toneelgroep Oostpool en/of Wende. Laat je verrassen door alle muziek- en theaterproducties die er te vinden zijn op het Stadsfestival.
  • Vanaf 14.00 uur | Theaterproducties bezoeken
    Niet alleen kun je op het hoofdpodium genieten van al het moois wat er te zien en te horen is. Ook krijg je een kaartje voor die dag om een theaterproductie in Odeon te bezoeken. Tijdens het officiële gedeelte worden deze kaarten uitgedeeld.
Wil jij met jouw vrijwilligers gebruik maken van dit vrijwilligersfestijn!? Meld je dan hier snel aan!!