terug
ZwolleDoet Logo

Vrijwilligersprijs!

Als organisatie ben je super blij met je vrijwilligers, want zij maken het mogelijk dat jullie kunnen doen wat je nu doet. En wij zijn blij met jullie, want jullie geven Zwollenaren een kans iets met hun wensen en talenten te doen.

Hoe creatief waardeer jij jouw vrijwilligers?

Waardering krijgen voor wat je doet is voor iedereen belangrijk, ook (of misschien wel juist) voor je vrijwilligers! Vrijwilligerswerk is zoals het woord al zegt vrijwillig, maar niet vrijblijvend! Het is daarom belangrijk en heel fijn om je vrijwilligers te waarderen. Dit kan zo groot of zo klein als jezelf wilt en kunt. Omdat wij dit erg belangrijk vinden draait het Vrijwilligersfestijn hierom dit jaar.

Waardeer jij jouw vrijwilligers? Op welke creatieve manier doe jij dit? Laat het ons weten en meld jouw organisatie aan. Misschien gaan jullie er dit jaar wel vandoor met één van de drie geldprijzen!

 1. € 1000,-
 2. € 750,-
 3. € 500,-

Hoe werkt het?

Je kunt tot 20 augustus jouw inzending aan ons doorgeven.

Vervolgens worden alle inzendingen doorgegeven aan onze jury. Tijdens het Vrijwilligersfestijn op 7 september laat de jury de top 5 zien en maken zij de drie winnaars bekend.

Een creatieve bijlage is niet verplicht, maar beelden zeggen natuurlijk wel meer dan woorden. Dus heb je mooie foto's of zin om een video te maken? Stuur die dan op naar info@zwolledoet.nl onder vermelding van de naam van jouw organisatie, dan sturen wij het door naar de jury.

Omdat we een aantal van de inzendingen graag willen laten zien tijdens het festijn, gaan wij maandag 26 augustus op pad om te fotograferen. Als we jouw inzending willen fotograferen, nemen we natuurlijk contact met je op. Maar houd deze dag alvast vrij in je agenda, voor de zekerheid.

Wie is de jury?

Dit jaar bestaat de jury uit een divers, maar deskundig, gezelschap, namelijk:

 • Jolanda van der Veer (Sportservice Zwolle)

 • Arnold Bouwman (STORM in Recruitment)

 • Erna van Dijk (gemeente Zwolle)

          Deel deze pagina