terug
ZwolleDoet Logo

Groepsklus

Vrijwilligerswerk hoef je niet alleen te doen! Heb je er wel eens aan gedacht om samen met collega's aan de slag te gaan? Daar bestaan allerlei mogelijkheden voor. Daarbij kun je denken aan een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van een logeerhuis onder handen nemen of een verwendag voor senioren organiseren, maar ook aan langdurige klussen met regelmaat, zoals om beurten met een gehandicapt kind op stap gaan.

Samen vrijwilligers werk doen!

Door samen te werken versterk je jullie onderlinge band en kom je samen tot een waardevol resultaat. Je leert elkaar op een andere manier kennen en kunt iets terug doen voor andere Zwolse organisaties. Ook voor organisaties is de inzet van groepen handig. Vele handen maken licht werk en doordat je elkaar kunt afwisselen, is continuïteit gewaarborgd.

Misschien maakt jouw organisatie wel bedden voor ouderen, of voeding voor dieren. Hoe leuk is het dan om eens écht in aanraking te komen met de doelgroep? Door bijvoorbeeld samen met ouderen een potje Rummikub te gaan spelen? Of een rondje te gaan wandelen met een asielhondje? Alles is mogelijk!

Eigen initiatief starten
Heb je een goed idee of een plan om iets te gaan aanpakken in je eigen buurt of elders in de stad? Dan roept dit vast vragen op! Hoe en waar begin ik? Wie wil en moet ik hier bij betrekken? Waar kan ik subsidie aanvragen? Vraag Odelia!

Deel deze pagina