terug
ZwolleDoet Logo
Mantelzorgwaardering

Als blijk van waardering voor mantelzorgers biedt de gemeente Zwolle ook dit jaar de individuele mantelzorgwaardering aan. Iedere (jonge) mantelzorger die meer dan gebruikelijke hulp, zorg of ondersteuning biedt aan een naaste die in Zwolle woont kan vanaf nu de individuele waardering weer aanvragen!

Meer informatie
Deel je zorg

Zorgen voor een ander is iets moois, maar kan ook zwaar zijn. Als mantelzorger is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Door over je zorgen te praten, je grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is.

Lees verder
Jong & Mantelzorger

Eén op de vier jongeren heeft een extra zorgtaak voor iemand in het gezin. Ben jij zelf jonge mantelzorger of zoek je ondersteuning voor een jongere in jouw omgeving? Wij helpen je graag!

Ondersteuning

Voor iemand zorgen kan soms zwaar zijn. Het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt! Heb jij hier hulp bij nodig?

Mantelzorger: Deel je zorg

Mantelzorger: Deel je zorg

Zorgen voor een ander is iets moois, maar kan ook zwaar zijn. Als mantelzorger is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Door over je zorgen te praten, je grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. Deel je zorg!

Lees verder

Tijd. Voor jezelf. Voor elkaar.

Laat je inspireren door verhalen van anderen

bekijk alle verhalen
Deel deze pagina