terug
ZwolleDoet Logo

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

Aan de slag!

34 nieuwsartikel(en) gevonden

Nieuw: Buurtkamer CEM

Vrijdag 11 oktober 2019

CEM is er voor oudere migranten met een vorm van dementie of een chronisch ziekte, die niet kunnen deelnemen aan reeds aanwezig groepen in de Zwolse samenleving. Vanuit het bekende en vertrouwde van CEM, laten we ouderen langzaam kennismaken met de Nederlandse zorgomgeving, met als doel een betere integratie, een passend zorgaanbod en minder overbelasting van mantelzorgers.

nieuws

Training Plusmaatjes: jouw hulp is nodig!

Vrijdag 11 oktober 2019

Als Plusmaatje ondersteun je iemand met een psychische kwetsbaarheid. Je biedt hulp, een luisterend oor en gaat samen leuke activiteiten ondernemen. Een betekenisvol, bijzonder contact. Er is veel behoefte aan Plusmaatjes, dus we zijn jouw hulp nodig!

nieuws

Kennisfestival Inspireren is

Donderdag 3 oktober 2019

Een kennisfestival waar volop inspiratie te halen valt! Waarbij de aandacht wordt gelegd op ontwikkelen, vernieuwen, verbinden en ontmoeten. Een festival speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijk organisaties om kennis te halen én te brengen.

nieuws

Vrijwilligersfestijn 2019

Maandag 9 september 2019

Zwolle is een stad van verbinding. Meer dan 60% van de inwoners doet vrijwilligerswerk! Daar zijn we dankbaar voor en dat vonden we dan ook een goede reden voor een feestje.

nieuws

Hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk?

Maandag 17 juni 2019

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een passende vrijwilligersplek? Odelia en Justin helpen je graag verder!

nieuws

Bruggenbouwers training start op 8 oktober!

Maandag 3 juni 2019

Bruggenbouwers zijn Zwollenaren die vanuit hun eigen ervaring kwetsbare mensen bereiken, activeren, inspireren en verbinden! De bruggenbouwerstraining is een leerweg of traject voor en door ervaringsdeskundigen.

nieuws

Meld je aan als vrijheidsvrijwilliger!

Dinsdag 16 april 2019

Heb jij de creatieve, sprankelende en uitdagende vrijwilligersvacatures van het Bevrijdingsfestival al gezien?

nieuws

Het zit er op: NLdoet 2019!

Maandag 18 maart 2019

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer zover: NLdoet 2019!

nieuws

Gratisvog.nl of gratis-vog.nl?

Maandag 11 februari 2019

Als jouw vrijwilligersorganisatie  met kwetsbare mensen werkt, kunnen jouw vrijwilligers in aanmerking komen voor een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Maar vraag je deze aan via www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl?

nieuws

Ervaringsverhalen lezen?

Verhalen lezen, horen en vooral herkennen! Misschien heb jij er iets aan? Wil jij jouw verhaal ook met ons delen? Dan lezen of horen wij dit graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Verhalen
Deel deze pagina