terug
ZwolleDoet Logo

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

Aan de slag!

18 nieuwsartikel(en) gevonden

Openingstijden Feestdagen

Maandag 16 december 2019

In verband met de feestdagen zijn ZwolleDoet! en Steunpunt Mantelzorg van maandag 23 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020 gesloten. Vanaf donderdag 2 januari 2020 staan wij weer voor je klaar. Namens het hele team wensen we je alvast hele fijne feestdagen!

nieuws

‘Het mooie aan maatschappelijke organisaties coachen, is dat ik hén help om te shinen zodat zij hun doel bereiken’

Dinsdag 10 december 2019
nieuws

Geef de zorg even uit handen

Woensdag 4 december 2019
nieuws

Beursvloer match: Landstede Basketbal en RIBW GO

Woensdag 20 november 2019

Tijdens de Beursvloer, een initiatief vanuit ZwolleDoet! en SamenZwolle, worden maatschappelijke organisaties (te denken valt aan sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen, burger initiatieven) met bedrijven / ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Nu, een halfjaar later, werd de mooie match tussen Landstede Basketbal en RIBW GO gerealiseerd.

nieuws

Nieuw: Buurtkamer CEM

Vrijdag 11 oktober 2019

CEM is er voor oudere migranten met een vorm van dementie of een chronisch ziekte, die niet kunnen deelnemen aan reeds aanwezig groepen in de Zwolse samenleving. Vanuit het bekende en vertrouwde van CEM, laten we ouderen langzaam kennismaken met de Nederlandse zorgomgeving, met als doel een betere integratie, een passend zorgaanbod en minder overbelasting van mantelzorgers.

nieuws

Vrijwilligersfestijn 2019

Maandag 9 september 2019

Zwolle is een stad van verbinding. Meer dan 60% van de inwoners doet vrijwilligerswerk! Daar zijn we dankbaar voor en dat vonden we dan ook een goede reden voor een feestje.

nieuws

Hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk?

Maandag 17 juni 2019

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een passende vrijwilligersplek? Odelia en Justin helpen je graag verder!

nieuws

Het zit er op: NLdoet 2019!

Maandag 18 maart 2019

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer zover: NLdoet 2019!

nieuws

Gratisvog.nl of gratis-vog.nl?

Maandag 11 februari 2019

Als jouw vrijwilligersorganisatie  met kwetsbare mensen werkt, kunnen jouw vrijwilligers in aanmerking komen voor een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Maar vraag je deze aan via www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl?

nieuws

Ervaringsverhalen lezen?

Verhalen lezen, horen en vooral herkennen! Misschien heb jij er iets aan? Wil jij jouw verhaal ook met ons delen? Dan lezen of horen wij dit graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Verhalen
Deel deze pagina