terug
ZwolleDoet Logo

Mantelzorgwaardering

Mantelzorgers zorgen (vaak) langdurig en onbetaald voor een hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur. De gemeente Zwolle waardeert ook dit jaar mantelzorgers voor hun inzet. Daarom mogen wij vanuit Steunpunt Mantelzorg de individuele mantelzorgwaardering uitreiken.

Wat is de individuele mantelzorgwaardering?

De mantelzorgwaardering is een blijk van waardering voor wat jij als mantelzorger doet namens de gemeente Zwolle. Iedere mantelzorger die meer dan gebruikelijke hulp, zorg of ondersteuning biedt aan een naaste die in Zwolle woont kan tot het einde van dit jaar de individuele waardering aanvragen.

Aanvragen

Tot en met 31 december 2021 kun je de individuele mantelzorgwaardering aanvragen via deze pagina. Ook vind je hier antwoord op veelgestelde vragen. Wist jij bijvoorbeeld dat je de waardering ieder jaar opnieuw aan moet vragen, omdat je zorgsituatie in de tussentijd veranderd kan zijn?

Vragen?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen op deze pagina? Uiteraard mag je ook persoonlijk contact met ons opnemen via 038 4225200 of mantelzorg@zwolledoet.nl.