terug
ZwolleDoet Logo

Geplaatst op
Woensdag 15 september 2021

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Beursvloer Zwolle Week 2021

Nieuws

Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je met elkaar. Al jaren worden tijdens Beursvloer Zwolle maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Om iets voor elkaar te betekenen én onze stad nog mooier en socialer maken. Nieuw dit jaar: de digitale Beursvloer Zwolle Week!

Ondanks de coronamaatregelen willen we toch iets doen en laten zien dat we in Zwolle nog steeds bijzondere matches kunnen maken. Daarom organiseren we vanaf 27 september de digitale Beursvloer Zwolle Week! Coronaproof én eenvoudig vanuit je eigen huis. Aanmelden kan tot 24 september, lees snel verder.

Hoe werkt het?

Voor de digitale Beursvloer Zwolle Week gebruiken wij onze website als online beursvloer waarbij maatschappelijke organisaties met bedrijven en ondernemers in contact worden gebracht op een beursachtige wijze. Het doel is een match te maken: één van de partijen heeft een vraag die de ander kan beantwoorden. Hierbij biedt je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren (gesloten beurs). Tot en met 24 september kan je als bedrijf óf als maatschappelijke organisatie je vraag en aanbod bij ons aanmelden. Vanaf 27 september starten we met de Beursvloer Zwolle Week en gaan wij met al het aanbod en alle vragen zoveel mogelijk matches maken en mensen met elkaar in contact brengen!

Een goede match

Een match kan uit van alles bestaan: een training, cursus, advies op het gebied van communicatie of financiën of misschien wel het gebruik van een ruimte of materialen. De inhoud bepaal je samen nadat wij julie in contact hebben gebracht!

Aanmelden

Meld je bedrijf óf maatschappelijke organisatie uiterlijk 24 september aan. Klik hier voor meer informatie.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina